Uostamiesčio Etnokultūros centras rengia nuotolines kaukių gaminimo dirbtuves | kl.lt

UOSTAMIESČIO ETNOKULTŪROS CENTRAS RENGIA NUOTOLINES KAUKIŲ GAMINIMO DIRBTUVES

  • 0

Klaipėdos etnokultūros centras kviečia į nuotolinius edukacinius užsiėmimus, kurių metu bus mokoma pasigaminti Užgavėnių kaukes iš tekstilės – odos ir audinio skiaučių.

Mokami (2,90 eur) edukaciniai užsiėmimai vyks „Zoom“ platformoje, priemonėmis reikės pasirūpinti patiems. Užsiėmimai skirti visiems, jau mokantiems naudotis adata ir žirklėmis.

Vasario 10 d. 18 val. vyks edukacinis užsiėmimas „Kaukės iš odos“. Tautodailininkė, odinių aksesuarų kūrėja Jūratė Mierkienė mokys, kaip sukurti Užgavėnių kaukę iš seno odinio rūbo ar nusibodusios rankinės. Registracija vyks vasario 1–8 dienomis, užpildant anketą: https://cutt.ly/IjFSDOx.

Vasario 12 d. 17 val. vyks edukacinis užsiėmimas „Kaukės iš audinio skiaučių“. Etninės kultūros entuziastė, tautinio kostiumo detalių kūrėja Ilona Tulabienė mokys sukurti raguoto Užgavėnių personažo kaukę, panaudojant audinio atraižas, siūlus, kailio gabalėlius. Registracija į šį užsiėmimą vyks vasario 1–10 dienomis, užpildant anketą: https://cutt.ly/djFSYSR.

Informaciją dėl užsiėmimų mokesčio ir priemonių sąrašą Klaipėdos etnokultūros centras išsiųs užsiregistravusiems dalyviams.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS