Uostamiesčio teatre „Be durų“ – kalėdinė premjera | kl.lt

UOSTAMIESČIO TEATRE „BE DURŲ“ – KALĖDINĖ PREMJERA

  • 0

Šeštadienį uostamiesčio jaunimo teatras „Be durų“ mažuosius klaipėdiečius ir jų tėvelius kviečia į premjerą.

Kalėdinį muzikinį spektaklį vaikams „Pasakos šiąnakt atgyja“ A.Lindgren, V.Haufo ir O.Proislerio pasakų motyvais pastatė režisierė Angelė Juškevičienė, jo dailininkė – Olga Ronkaitienė, choreografas – Arūnas Peštenis.

...Vakaras prieš didžiąsias metų šventes. Visi skuba namo, nešini dovanomis, eglutėmis, šventinėmis vaišėmis. Tik vaikai mėgaujasi gražiu žiemos vakaru, jie neskuba namo. Jie žino, kad rytoj tikrai ateis Kalėdų senelis ir atneš taip ilgai lauktą dovaną... Bėgdama namo mergaitė Snieguolė randa pamestą keistą krepšį, o jame – laiškai, viso miestelio vaikų laiškai, kuriuos jie ištisus metus rašė ir siuntė Kalėdų seneliui. Vadinasi, rytoj nebus Kalėdų senelio, nebus dovanų, nes jis nežino, kad yra laukiamas šiame miestelyje?.. Snieguolė labai nuliūsta, bet jai į pagalbą atskuba nepaprasta burtininkė – Žiemos valdovė. Ji padeda mergaitei per naktį atlikti ilgą kelionę į Kalėdų senelio šalį...

Spektaklyje daug burtų, muzikos, šokių ir keisčiausių nuotykių. Tai kelionė po gražiausias pasakas. Ji vyks gruodžio 19 d. 12 val. Klaipėdos žvejų rūmų (Taikos pr. 70) didžiojoje salėje.

Po spektaklio – pasilinksminimas su Kalėdų Seneliu. Ateidami į šventinį spektaklį tėveliai gali atsinešti savo dovaną (būtina nurodyti vaiko vardą, pavardę, amžių ir spektaklio datą). Dovanėlės įteikimo paslauga – nemokama.

Bilietai į premjerinį spektaklį – po 6 Eur. Bilietus platina Žvejų rūmų ir „Tiketa.lt“ kasos.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS