10 sėkmės istorijų! | kl.lt

10 SĖKMĖS ISTORIJŲ!

  • 1

Birželio 5 d. Klaipėdoje įsikūręs prekybos centras „Banginis“  vainikavo net 10 mėnesių trukusį gimtadienio žaidimą „10 metų kartu – 10 automobilių dovanų!“ ir paskelbė paskutinį laimingąjį, kuriam atiteko 10-asis „Opel Corsa“ automobilis. Būtent tiek automobilių veiklos dešimtmečio proga klientams padovanojo prekybos centras „Banginis“.

Gimtadienio dovana – automobilis

„Paprastai žaidimuose nedalyvaujame, nelabai tikime galimybe laimėti. Šį kartą gal nuojauta buvo, vežiojomės užpildytą anketą apie savaitę, neišmetėme, vyras būtinai norėjo ją įmesti į urną ir dalyvauti žaidime. Ir štai – laimėjome“, – įspūdžiais dalijosi žaidimo „Dešimt metų kartu – dešimt automobilių dovanų!“ anketą užpildžiusi klaipėdietė Ieva Kvaraciejienė.

Pasak moters, laimėtas automobilis tapo norų išsipildymu ir dovana vyrui Žilvinui 30-mečio proga. „Kaip tik buvome nutarę, jog senąjį, jau penkioliktus metus skaičiuojantį „Volvo“, kurį vairavo vyras, reikia parduoti ir ieškoti naujo automobilio. O birželio 8-ąją Žilvinui sukako 30 metų, tad apie laimėjimą sužinojome likus vos kelioms dienoms iki jo jubiliejaus“, – stebisi laimingais sutapimais I.Kvaraciejienė.

Šeima automobilį „Opel Corsa“ laimėjo už 40 eurų parduotuvėje „Senukai“ įsigijusi laminuotą grindų dangą Ievos mamai. „Taip išėjo, kad Žilvinas pirko grindis uošvei, o sau pasidovanojo automobilį“, – juokiasi I.Kvaraciejienė.

Sentimentalūs sutapimai

„Ieva mus nustebino pranešdama, kad švenčia vyro 30-metį ir žaidime laimėtas automobilis taps dovana vyrui jubiliejaus proga. Sentimentalus sutapimas – 

tai jau antras žaidimo laimėtojas, gavęs dovanų automobilį per savo gimtadienį. Gimtadienius šventusiems atiteko pirmasis ir paskutinis žaidimo automobiliai. Tokie sutapimai visada stebina ir džiugina. Kas gali būti smagiau, nei švenčiant prekybos centro gimtadienį dovanoti dovanas gimtadienius švenčiantiems jo lankytojams“, – sako Klaipėdos „Banginį“ valdančios UAB „Baltic RED“ rinkodaros direktorė Ieva Goštautaitė-Gedutė.

Pirmojo „Opel Corsa“ laimėtoja, šilutiškė Ramutė Micavičienė apie sėkmę prekybos centro „Banginis“ žaidime sužinojo švęsdama savo 46-ąjį gimtadienį. Žaidimo anketą užpildė apsipirkusi „Senukuose“, kur įsigijo prekių vaiko kambario remontui. „Iki šiol sunku patikėti, kad būtent aš laimėjau šį prizą, nes man niekada nesisekė žaidimuose. Kai pasakiau dukroms, jos irgi nepatikėjo, sakė gal sukčiai skambina, tik neatskleisk jokių bankų kodų ir kitų duomenų, o vyras juokėsi ir protino mane, kad šiandien ne balandžio 1-oji“, – prisimena R.Micavičienė.

Moteris, pasitarusi su šeima,  pasinaudojo galimybe laimėtą „Opel Corsa“ automobilį pakeisti į kiek brangesnį – visureigį „Opel Mokka“. 

Sėkmę atnešė pirkiniai vaikams

„Pirmoji laimėtoja padiktavo kitą šio gimtadienio žaidimo tendenciją – net penki žaidime dalyvavę pirkimo kvitai gauti perkant dovanas ar reikalingus daiktus vaikams. Dabar jau drąsiai teigiame, kad „Banginis“ – šeimos prekybos centras, į kurį pirkėjai užsuka ne tik kasdieninių prekių ar priemonių, reikalingų remontui bei būsto priežiūrai, bet ir įvairiausių prekių savo mažiesiems“, – sako I.Goštautaitė-Gedutė.

Spalį „Opel Corsa“ laimėjusi ir atsiėmusi klaipėdietė Liucija Naglė laimingą žaidimo anketą užpildė rugsėjo 1 d., parduotuvėje „Kika“ įsigijusi gimtadienio dovaną vaikui – jūrų kiaulytę, o kovo mėnesio automobilio laimėtoja Monika Kazlauskienė savo keturmečiui pirko žaislų bei dovanų vyresniems draugų vaikams. Praėjusių metų lapkričio pradžioje paskelbta „Opel Corsa“ laimėtoja – 

klaipėdietė Zita Simanauskaitė.  Ji parduotuvėje „Optikos Pasaulis“ vaikui nupirko akinius. O rugpjūčio bei gruodžio mėnesio automobilių laimėtojai pirko prekes vaikų kambarių remontui.

Patikėti sėkme – sunku

„Sakoma – tam, kad laimėtum, privalai bent dalyvauti. Neabejojame, kad visus laimėtojus ši mintis sąmoningai, o gal kai kuriuos tik pasąmoningai skatino užpildyti žaidimo anketą, tačiau nesitikėjome, kad kai kuriuos laiminguosius teks ne tik sveikinti laimėjus automobilį, bet ir įtikinėti bei raminti, jog viskas bus gerai“, – šypsosi „Banginio“ dešimtojo gimtadienio sumanytoja I.Goštautaitė–Gedutė. 

Gimtadienio žaidimo pradžioje apie laimėjimą sužinojusi Zita Simanauskaitė aplankiusia sėkme ne tik sunkiai patikėjo pati, bet ir įtikinėjo kolegas bei artimuosius. „Kadangi apie laimėjimą sužinojau darbe, sulaukusi skambučio iš pradžių nesupratau, kas vyksta, akys tiesiog prisipildė ašarų. Kolegei paklausus, kas atsitiko, pasakiau, kad laimėjau automobilį. Ji manimi nepatikėjo, o vyras, sakė, kad nesąmonė – negali būti“,– prisiminimais apie dieną, kai sužinojo laimėjusi automobilį, dalijasi Zita. „Laimėti tikrai nesitikėjau. Anketą užpildžiau, nes pasiūlė optikos darbuotoja. Įprastai niekur nedalyvauju ir nelabai tikiu tokiais žaidimais. Kažkas neįtikėtino, kad mums taip pasisekė. Kas kartą su šeima sėdam į automobilį ir negalim patikėti, kad mums nusišypsojo tokia laimė“, – dalijasi R.Micavičienė.

Klaipėdietė Liucija Naglė taip pat su virpesiu širdyje prisimena dieną, kai sužinojo apie laimėtą automobilį. „Į „Banginį“ užsukame tikrai dažnai, tačiau tai, kad pavyko laimėti automobilį – tikras stebuklas! Žaidimuose dalyvauju retai, o net kai dalyvauju, pirkimo kvitus dažniausiai išmetu. Kai davė užpildyti žaidimo anketą, ją užpildžiau ir įmečiau į žaidimo urną, tačiau tikrai nesitikėjau, kad man pasiseks. Nepaisant to, čekį vis vien išsaugojau, įsidėjau į knygą. Sužinojusi apie laimėjimą, iš pradžių, veikiausiai kaip ir visi kiti laimėtojai, negalėjau patikėti ir ištiko lengvas šokas.“

Taip pat „Opel Corsa“ laimėjo Juozas Vaitkus, Kristina Platonovienė, Algimantas Kazragys, Vaida Voronavičiūtė bei Darius Janšauskas. 

 „Per 10 mėnesių buvo užpildyta daugiau nei 350 000 anketų – tai tikrai viršijo mūsų lūkesčius ir parodė, jog Klaipėdos gyventojai tikrai aktyvūs ir noriai įsitraukia į tokio pobūdžio žaidimus. Automobiliai jau išdalyti, tačiau liūdėti tikrai neverta, nes ir ateityje planuojame prekybos centro „Banginis“ lankytojus nustebinti vertingomis dovanomis“, – sako I.Goštautaitė-Gedutė.

Automobilius žaidimui „10 metų kartu – 10 automobilių dovanų!“ tiekė oficialus „Opel“ atstovas Klaipėdoje – „Armi Servisas“. Daugiau informacijos apie žaidimą bei jo laimėtojus galite rasti interneto svetainėje www.banginis.lt.

Laimėtoja Ieva Kvaraciejienė su vyru Žilvinu.

GALERIJA

  • 10 sėkmės istorijų!
  • 10 sėkmės istorijų!
  • 10 sėkmės istorijų!
  • 10 sėkmės istorijų!
  • 10 sėkmės istorijų!
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Jonas

Ar iš balos tas gražumas mano prigimimo...O aš nusipirkau barzdos kirpimo mašinėlę. Dirba kaip šienapjovė, net namas dreba. Bet neturiu laiko grąžinti. 10 sėkmių , pagrįstų N kiekiu nesėkmių...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS