Antikorupcijos komisijoje – nauji nariai | kl.lt

ANTIKORUPCIJOS KOMISIJOJE – NAUJI NARIAI

  • 10

Uostamiesčio Antikorupcijos komisijoje pradės dirbti keli nauji žmonės. Jie pakeitė komisijai priklausiusius ir jau kadenciją baigusius seniūnaičius.

Klaipėdos miesto tarybos Antikorupcijos komisija galės dirbti visa sudėtimi. Neseniai posėdžiavę miesto tarybos nariai pritarė siūlymui papildyti komisiją keliais naujais nariais.

Nuo šiol komisijai priklausys Senamiesčio seniūnaitis Renaldas Kulikauskas, Klaipėdos vandens seniūnaitė Vilija Malakauskienė, Politechnikos seniūnaitis Tomas Meškinis ir Berželio seniūnaitė Audronė Zalumskienė.

Šie žmonės pakeis komisijai priklausiusius kadenciją baigusius seniūnaičius.

Tiesa, toks komisijos atnaujinimas politikams siūlomas jau antrą kartą. Metų pradžioje tokie pakeitimai miesto tarybos narių palaikymo nesulaukė.

Tuomet, be kritikos pačiai komisijai, išsakyta ir abejonių dėl kai kurių siūlomų naujų narių skaidrumo bei tinkamumo užimti tokias pareigas.

"Seniūnaičiams kandidatūrų klausimas dar kartą buvo teiktas, ir jie labai aiškiai seniūnaičių sueigoje išsakė, kad savo sprendimo keisti nenori, ir deleguoja tuos atstovus, kurie buvo deleguoti ir sausio mėnesį", – dėstė miesto tarybos ir mero sekretorius Modestas Vitkus.

Teigiama, kad buvo patikrinta siūlomų kandidatų nepriekaištingos reputacijos atitiktis. Konstatuojama, kad visi pasiūlyti nariai reikalavimus atitinka.

Nors šįkart diskusijų dėl siūlomų narių nekilo, tačiau kritiškų pastebėjimų neišvengta.

"Kada vyko arba vyks Antikorupcijos komisijos posėdis? Jeigu Antikorupcijos komisijos pirmininkas yra neveiksnus, tai, mere, klausimas jums", – teiravosi miesto tarybos narė Alina Velykienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

opa

Mane isrinkit,bus pilnas kalejimas,ne spesit statyt!

varnas

niekas nepasikeis,varnas varnui akiu nekapos

Jonas

Klaipedoje isigalejusiu vagiu ir aferistu gauju nebeiveiks niekas, beprasmiški kliedesiai, komisijoje sedi vien bejausmiai nukvakeliai. Skaudu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS