Atliekų aikštelę Vėžaičiuose administruos VšĮ „Gargždų švara“ | kl.lt

ATLIEKŲ AIKŠTELĘ VĖŽAIČIUOSE ADMINISTRUOS VŠĮ „GARGŽDŲ ŠVARA“

  • 4

Vėžaičiuose, Ąžuolo g. 54, esanti KRATC didžiųjų ir žaliųjų atliekų priėmimo aikštelė nuo 2023 m. gegužės 2 d. perduodama administruoti VšĮ „Gargždų švara“.

Daugiau informacijos https://www.gargzdusvara.eu/

Kaip jau skelbta anksčiau, iš Klaipėdos rajono gyventojų ir juridinių asmenų į KRATC administruojamą aikštelę Gargžduose, Geležinkelio Pylimo g. 6, atliekos priimamos pagal komercinius įkainius.

Antrinės žaliavos: stiklas, popierius, plastikas, metalai, tekstilės gaminiai, elektroninė įranga (kompiuteriai, telefonai ir pan.) šioje aikštelėje priimamos nemokamai.

Atliekų priėmimo KRATC Gargždų aikštelėje įkainiai:

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

S.S.S.

daugės šiukšlių pamiškėse, miškuose ir nuošalesnėse vietose. Jau viena aikštelė Gargžduose apmokestinta, dabar dar viena. tai kam tada tokios aikštelės. Jų pirminis tikslas ir buvo nemokamai surinkti atliekas iš gyventojų. Kad aplinka nebūtų teršiama. O dabar kas bus, vėl viskas kartosis. Lietuvos žmonės nėra tokie turtingi, kad už baldų pridavimą dar mokėtų pinigus.

siuksliu mafija nerami...

atlieku priemimo ykainiai....akumus priduodu i emp ir gaunu po 70Eur uz akumuliatoriu... emp man sumoka uz zaliavu pridavima....a sitoj jusu aisktelej aiskiai parasyta cia gyvena vietiniai VAGYS...REKETYRAI...ir linkas loxams idetas gargzdu svara

PZ

Tai pasaulyje,o cia Lietuva-pasaulis pasaulyje, viena iš turtingiausiu šaliu, cia zmones pinigais "sienas tapetoja" ir pajamu duoda valstybei daugiau nei ji gali prikurti debilu- valdininku ir Seimo lovio "specialistu"
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS