B. Markauskas pranešė apie naują koronaviruso atvejį Klaipėdos rajone | kl.lt

B. MARKAUSKAS PRANEŠĖ APIE NAUJĄ KORONAVIRUSO ATVEJĮ KLAIPĖDOS RAJONE

Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas penktadienį vakare pasidalijo žinia apie naują koronaviruso atvejį rajone – infekuotas asmuo gyveno daugiabutyje Gargžduose, tyrimas jam buvo paimtas mobiliajame koronaviruso tyrimų punkte Klaipėdoje.

„Klaipėdos rajone – 11 koronaviruso atvejis. Asmeniui prieš kurį laiką paimtas mėginys mobiliajame koronaviruso patikros punkte Klaipėdoje. Teigiamas atsakymas gautas prieš pora valandų, o žmogus iš savo namų išvežtas į ligoninę. Šiuo metu sveikatos specialistai jau pradėjo tyrimą, kokius kontaktus ir su kuo turėjo šis asmuo“, – feisbuke rašė B. Markauskas.

„Kadangi pacientas išgabentas iš vieno Gargždų daugiabučio, čia įsijungia mūsų saugumo protokolai. Jau dabar į vietą vyksta įmonė, kuri atliks visos laiptinės dezinfekciją. Policijos pareigūnai įspėja gyventojus apie atliekamą dezinfekciją. Noriu užtikrinti, kad tokioms situacijoms esame pasiruošę. Prašau Jūsų tik vieno – laikytis karantino. Tik laikydamiesi nustatytų taisyklių būsime saugesni!“, – pridūrė B. Markauskas.

 

Gairės: koronavirusas, Koronavirusas Lietuvoje, Bronius Markauskas, Klaipėdos rajonas, COVID-19 saviizoliacija, COVID-19 karantinas
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Neaiskus

Nusiraminkit Žmonės, susitaikyti, sirgsim beveik visi, kogero tik pats tas iš ten aukštai kuris daro stebuklus sutvarkytų tai be pasekmių. Vienintelis dalykas kurį padarys karantinas tai leis ligai plisti ilgai ir bus galimybė mums bent teoriškai sulaukti med pagalbos. Be karantino laukia postepokalipsinis variantas išgyvena tik stipriausi. Maisto reikės, pinigų reikės tam pačiam maistui kontaktų neisvengsim, kas serga, kas serga ir beveik nejaučia simptomų pats gali net nežinoti kad gerą darbą daro, ir kur sutiksi geradarių su liga niekada nežinai.

Barbora Petkevičienė

Tik patys gyventojai kalti, daugelis į šią epidemija, numoja ranka. Nemanau, kad negirdi perspėjimų dėl korono viruso. Šnekama per radiją, televiziją, skelbimai kaimeliuose. Gal pasiūlyti kojų apyranke ir sekti nepaklusniuosius. Labai gaila, kad nesisaugodami savęs, užkrečia kitus. O dėl valdžios, kas joje būtų, tikrai be klaidų nebūtų apsieje. Išminties ir stiprybės visiems.

Kada padaugės tyrimų apimtis. Kalba viena, daro kita.

Jeigu ir toliau nebus įmanma užsiregistruoti tyrimams, tai liga plis nevaldoma. Verygos "algpritmas" tikrai padės ligai plisti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS