Baigtas rekonstruoti Kretingos plentas | kl.lt

BAIGTAS REKONSTRUOTI KRETINGOS PLENTAS

  • 5

Klaipėdos rajono savivaldybė informuoja, kad Gargžduose baigtas rekonstruoti Kretingos plentas.

„Kretingos plento rekonstrukcija buvo vienas iš prioritetinių savivaldybės darbų. Pagrindinis įvažiavimas į Gargždus buvo itin prastos būklės, be apšvietimo, šaligatvių. Lietuvos automobilių kelių direkcijos sudarinėjamuose gatvių ir kelių tvarkymo sąrašuose ši gatvė nebuvo prioritetinė, todėl dėjome visas pastangas, kad darbai čia prasidėtų kuo greičiau“, – išplatintame pranešime cituojamas Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas.

Savivaldybės teigimu, rekonstrukcijos metu atliktas kapitalinis kelio remontas, įrengti pėsčiųjų, dviračių takai, kitos eismo saugumo priemonės. Iš viso sutvarkytas beveik 2 kilometrų ilgio ruožas – paklotas naujas asfaltas, atnaujintos nuovažos ir sankryžos. Kiek anksčiau čia baigtas įgyvendinti ir gatvės apšvietimo projektas.

Kretingos plento rekonstrukcijos darbus, pasak Klaipėdos rajono savivaldybės, atliko Lietuvos automobilių kelių direkcijos (LAKD) skelbtą konkursą laimėjusi UAB „Eurovia“.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Raimis

Čia tam Jo, palygino įvažiavimą tarp gyvenviečių ir miesto. Prie Klaipėdos stugso Mazurija kuri dengia jūsu minėtus abu miestelius kartu paėmus, tai ten reikia įvažiavimo į miestą.

Jo

Maladiec yra Markauskas, tiek metų buvo baisu tame Gargždų įvažiavime, o dabar pavyzdinė vieta, Klaipėda galėtų pasimokyt, kokie turi būt įvažiavimai į miestą. Reikia baigt vieną kartą su tuo ženklų ir šviesoforų pertekliu,kuris visokiem dileriam yra labai labai naudingas.

Kada būs normalus kelias Klaipėda - Kretinga?

Dėl pakelėje žemes ugrobusių ir įsikūrusių nuvorišų bei kitokių „viarslinykų“, buvusių reketininkų visas kelias nusėtas 70km/h ženklais.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS