Baltijos prospekto estakadą atidarys vėliau | kl.lt

BALTIJOS PROSPEKTO ESTAKADĄ ATIDARYS VĖLIAU

  • 4

Baltijos prospekto estakada bus atidaryta šiek tiek vėliau nei planuota. Dėl savaitgalį siautusios audros nespėta atlikti tam tikrų darbų.

Įvertinus situaciją, nutarta, kad būtina paplatinti prieš estakadą Vilniaus plente įrengtą laikiną įsukimo ruožą. Šiuos darbus planuota atlikti savaitgalį, tačiau dėl oro sąlygų nebuvo galima asfaltuoti.

„Įvertinę situaciją vietoje, atkreipėme dėmesį, kad laikinas įsukimas, kuriuo eismo apribojimų zonoje į kitą eismo juostą turės pervažiuoti vairuotojai, yra per siauras didelėms transporto priemonės, pavyzdžiui, vilkikams. Skubiai susisiekus su už šį ruožą atsakinga Lietuvos automobilių kelių direkcija, sutarta, kad įsukimas bus paplatintas, tai turėtų būti padaryta netrukus. Tokių veiksmų imtasi pačių vairuotojų patogumui, kadangi per siauras įsukimas būtų dar labiau komplikavęs eismą“, – patikino Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus.

Tikimasi, kad įsukimas bus paplatintas artimiausiu metu. Kol to nebus padaryta, savivaldybė nesutinka, kad būtų pradėta geležinkelio viaduko rekonstrukcija Vilniaus plente ir ribojamas eismas minėtame ruože.

Būtent dėl Lietuvos automobilių kelių direkcijos planuojamos viaduko rekonstrukcijos buvo skubinamas Baltijos prospekto estakados atidarymas.

Atsižvelgus į artėjančius geležinkelio viaduko rekonstrukcijos darbus ir komplikuotą įvažiavimą į miestą, Klaipėdos valdžia priėmė sprendimą – atlikti dalinį Baltijos prospekto estakados darbų pridavimą ir atverti eismą estakada.

Tikimasi, kad atidarius eismą estakada, automobilių srautas iš dalies sumažės. Data, kada bus pradedama viaduko rekonstrukcija bei atidaryta estakada, bus patikslinta artimiausiomis dienomis.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

GD

Specialioji Statybinė Operacija vyksta griežtai pagal grafiką.Pagal planą :-)

Anonimas

Artistai

Pakrante

Gal atidarys iki naujų metų,gal ir ne ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS