Bendrovėje „Klaipėdos vanduo“ – naujas vadovas | kl.lt

BENDROVĖJE „KLAIPĖDOS VANDUO“ – NAUJAS VADOVAS

  • 3

Du mėnesius įmonės „Klaipėdos vanduo“ laikinuoju generaliniu direktoriumi dirbęs Alenas Gumuliauskas paprašė bendrovės valdybos atleisti jį iš šių pareigų savo noru.

„Sulaukiau įdomaus pasiūlymo nuolatiniam darbui užsienyje. Negaliu jo suderinti su dabartinėmis laikinomis pareigomis Klaipėdoje, todėl tenka pasitraukti, deja. Žinote kaip būna – žmogus planuoja, Dievas juokiasi“, - sprendimo motyvus aiškino Alenas Gumuliauskas.

Atsistatydinęs iš laikinojo vadovo posto A. Gumuliauskas ir toliau liks bendrovės „Klaipėdos vanduo“ valdybos nariu.

Bendrovės valdyba patenkino A. Gumuliausko prašymą. Nuo 2020 m. sausio 17 dienos į laikinojo generalinio direktoriaus pareigas paskirta ilgametė bendrovės darbuotoja Pardavimų departamento direktorė Eglė Alonderienė.

Įmonės „Klaipėdos vanduo“ valdyba padėkojo A. Gumuliauskui, kad jis sutiko vadovauti tokiu sudėtingu metu, kai reikėjo užbaigti finansinius metus ir rengtis naujiems, pradėti vykdyti reformas bendrovėje, kurios yra neišvengiamos ir bus tęsiamos.

Valdybos pirmininkės Reginos Derkintytės-Kaupienės teigimu, naujam laikinajam vadovui irgi gali tekti padirbėti apie 2 mėnesius.

„Nuolatinio generalinio direktoriaus konkurso procedūros vyksta sklandžiai, tikėtina kad dar vasario mėnesį paaiškės, kas taps naujuoju bendrovės vadovu. Bet privaloma specialiųjų tarnybų patikra ir įdarbinimo formalumai paprastai užtrunka ne mažiau mėnesio. Valdybos nariai vienbalsiai sutarė, kad be administracijos vadovo tokiam laikotarpiui bendrovė likti negali“, – sakė R. Derkintytė-Kaupienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Sėkmės ir atsakingumo

Naujas vadovas, nauja puiki atstovė spaudai. Profesionali žurnalistė Gintarė

ji

idomu ten viskas tvarkoj su nuotekom?

Cirkas

Nu sakes...Cirkas isvazevo klaunas paliko.Nu cirkai:))))

SUSIJUSIOS NAUJIENOS