Bilietus į kultūros renginius uostamiestyje Klaipėdos rajono gyventojai galės įsigyti pigiau | kl.lt

BILIETUS Į KULTŪROS RENGINIUS UOSTAMIESTYJE KLAIPĖDOS RAJONO GYVENTOJAI GALĖS ĮSIGYTI PIGIAU

  • 3

Klaipėdos miesto ir Klaipėdos rajono savivaldybės dar šį mėnesį planuoja pasirašyti bendradarbiavimo sutartį, numatančią, kad Klaipėdos rajono gyventojai uostamiesčio savivaldybei priklausančiose kultūros įstaigose galės gauti nuolaidas į kultūros renginius.

„Sutarėme, kad Klaipėdos rajono gyventojai, lankydamiesi miesto kultūros įstaigose, galės pasinaudoti tomis pačiomis privilegijomis kaip miesto gyventojai – įsigyti bilietus su ne mažesne nei 25 proc. nuolaida. Būtina sąlyga – turėti tokią teisę suteikiančią Klaipėdos rajono gyventojo kortelę ar mobiliąją programėlę“, – pranešime spaudai teigė Klaipėdos miesto meras Arvydas Vaitkus.

Savo ruožtu Klaipėdos rajono vadovas Bronius Markauskas viliasi, kad naudodamiesi specialia nuolaidų kortele gyventojai ne tik aktyviau lankysis kultūriniuose renginiuose, bet ir dalyvaus edukacijose, sporto ar kitose siūlomose veiklose.

„Su Klaipėdos rajono gyventojo kortele startuosime po Velykų. Tai bus ne tik fizinė kortelė, bet ir mobilioji aplikacija, kuri leis rajone prisideklaravusiems gyventojams naudotis įvairiomis nuolaidomis ne tik viešajame sektoriuje, bet ir privačiame, nes jau turime keliasdešimt įvairių verslų, kurie sutiko prisijungti prie šio projekto“, – sakė B. Markauskas.

Tikimasi, kad reikšminga bilieto kainos nuolaida Klaipėdos rajono gyventojus paskatins dažniau lankytis Klaipėdos koncertų salės, Kultūrų komunikacijų centro, Žvejų rūmų renginiuose. Negautas pajamas Klaipėdos miesto savivaldybei kompensuos Klaipėdos rajono savivaldybė.

Numatyta, kad Klaipėdos rajono gyventojams bus taikomos ne mažesnės nuolaidos nei Klaipėdiečio kortelės turėtojams. Planuojama, kad bendradarbiavimo sutartis bus pasirašyta dar šį mėnesį.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

.

Tos visos nuolaidos gyventojams ir miestiečio kortelės, yra diskriminavimas pagal gyvenamąją vietą. Kur žiūri "šeima", kolektyviai užtūpusi žmogaus teisių centrą?

> va ir teksto supratimas :)

Numatyta, kad Klaipėdos rajono gyventojams bus taikomos NE MAŽESNĖS NUOLAIDOS NEI Klaipėdiečio kortelės turėtojams. Planuojama, kad bendradarbiavimo sutartis bus pasirašyta dar šį mėnesį.

Va

O Klaipediečiu išskirtinumas:) Netureti savu lengvatu ir naudu. Bravo

SUSIJUSIOS NAUJIENOS