BMW Kalėdos – Baltijos ir Taikos prospektų „gaudyklėje“ | kl.lt

BMW KALĖDOS – BALTIJOS IR TAIKOS PROSPEKTŲ „GAUDYKLĖJE“

Kalėdų rytą uostamiestyje pareigūnai gavo pranešimą, kad į Baltijos ir Taikos prospektų žiedinės sankryžos vidų įskriejo BMW automobilis. Vadinamoji gaudyklė kasmet „pagauna“ nemažai automobilių, kurie kelia pavojų požemine perėja einantiems gyventojams.

Į Baltijos ir Taikos prospektų „gaudyklę“ kasmet patenka ne viena transporto priemonė.

Pirmosios Kalėdų dienos rytą į „žiedą“ įskrido BMW. Atvykę pareigūnai rado mašiną tuščią, įtarta, kad vairuotojas galėjo pasišalinti iš įvykio vietos.

Socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje „Reidas TV“ skelbiama, kad automobilis prieš pat įvykį galėjo būti parduotas. Policija šios informacijos kol kas nepatvirtino.

Neaišku, ar po sandorio automobilį buvo spėta įregistruoti įmonėje „Regitra“.

Teigiama, kad, pareigūnams besidarbuojant, po kurio laiko į įvykio vietą atėjo blaivus 34 metų vyras ir prisistatė esą BMW vairuotojas.

„Gaudyklė“ per metus „sugauna“ po penkias šešias mašinas. Pasak buvusio ilgamečio televizijos laidos „Reidas TV“ autoriaus Gintaro Vaičekausko, dažniausiai vairuotojai būna neblaivūs arba gerokai viršija greitį, blogiausiu atveju – greiti ir neblaivūs, o į žiedinės sankryžos vidų įskrieja nuo šiaurinės arba pietinės miesto pusės.

Žiedinės sankryžos viduje yra požeminė perėja ir erdvė pasivaikščiojimams, kur žmonės vedžioja šunis, vaikai eina į mokyklas, o suaugusieji – į darbą.

„Nėra saugu vaikščioti toje požeminėje perėjoje, ten mamos išeina pasivaikščioti su vaikais, o jiems virš galvų skraido BMW, tikrai labai nesaugu“, – kalbėjo G. Vaičekauskas.

Jis tikino, kad tokių eismo įvykių galima būtų išvengti, jeigu vairuotojai laikytųsi eismo taisyklių ir turėtų daugiau supratingumo.

„Tai – miestas, čia nustatytas greitis 50 km/val., važiuodami saugiu greičiu vairuotojai niekada neįlėks į tą „žiedą“, trūksta mentaliteto, kad suprastų, kaip reikia elgtis kelyje“, – pabrėžė buvęs „Reidas TV“ laidos vedėjas.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Klaipėdietis

Vaičekauskas pats pijokas!Esu susidūręs gatvėje!Plaukai, kaip pas indėną ,žvilgsnis!?......

Diagnozė

Būtų mano valia, įtraukčiau BMW į psichotropinių vaistų sąrašą, Be to, šitie modeliai akivaizdžiai skystina vairuotojų smegenis.

A nusprogo?

Kaip bmw taip debilas kube.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS