Bus nukeliama reklaminė iškaba | kl.lt

BUS NUKELIAMA REKLAMINĖ IŠKABA

  • 15

Daugiau kaip 10 metų uostamiesčio gyventojų ir svečių akį traukusi reklaminė iškaba "Klaipėda", esanti ant Danės g. 5 numeriu pažymėto namo stogo, rytoj bus nukelta.

Judrioje gatvėje, dideliame aukštyje esančio ženklo laikančiosios konstrukcijos – susidėvėjusios.

"Po apžiūros, su specialistais įvertinę techninę ženklo būklę ir rūpindamiesi klaipėdiečių bei miesto svečių saugumu, nusprendėme išmontuoti ženklą", – tvirtino bendrovės "Klaipėdos dienraštis" direktorius Vidas Milkevičius

Išmontavimo darbai vyks rugpjūčio 27-ąją, antradienį, nuo 8 iki 18 val. Darbų metu bus ribojamas eismas Danės gatvės ruože tarp Naujojo Sodo ir Jūros gatvės.

"Prašytume tądien nestatyti automobilių šioje Danės gatvės dalyje. Taip pat čia bus draudžiamas eismas pėstiesiems. Atsiprašome visų už laikinus nepatogumus", – kalbėjo V.Milkevičius.

Kitąmet 75 metų jubiliejų švęsianti dienraščio "Klaipėda" redakcija toliau ieško įvairių formų ir būdų, kaip bendrauti su esamais bei būsimais dienraščio skaitytojais.

"Prieš penkmetį ar dar anksčiau kabintos dienraščio "Klaipėda" išorinės reklamos iškabos mieste paseno morališkai ir fiziškai, todėl norime atsinaujinti. Kai kurios jų bus nukabintos visiems laikams, kitos pakeistos naujo dizaino plakatais. Atsiras ir naujų vietų, kur klaipėdiečiai matys mūsų dienraščio reklamas", – žadėjo V.Milkevičius.

"Diena Media News" ir jos valdoma bendrovė "Klaipėdos dienraštis" leidžia dienraščius "Kauno diena" ir "Klaipėda", savaitraščius "Vilniaus diena" ir "Klaipėda" rusų kalba, žurnalus "Sveikata", 370, "Agro", valdo naujienų portalus "diena.lt", "kauno.diena.lt", "klaipeda.diena.lt".

"Skaitytojai vertina ne tik tai, kad mūsų laikraščius savo pašto dėžutėse randa šešis rytus per savaitę. Jie jau pastebėjo, kad per kelerius metus dienraščiai pasipildė įvairesne tematika, tapo informatyvesni ir storesni, – kalbėjo "Diena Media News" direktorius ir bendrovės "Klaipėdos dienraštis" valdybos pirmininkas Tadas Širvinskas. – Jau kurį laiką mūsų skaitytojų būrys ne mažėja, o plečiasi. Pasibaigusios pavasarinės prenumeratos akcijos rezultatai taip pat leidžia tikėtis, kad kitąmet prenumeratorių turėsime dar daugiau."

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

to To kaunietis

Kaunietis ir Afrikoje kaunietis!

To Gėda

jei pamiršai,protinguoli,priminsiu,kad ta skulptūra padovanota miestui jau prieš 17 metų.Tai kas turi rūpintis?

To kaunietis

Tamsta ne kaunietis, o klaipėdietis, gyvenantis Daukanto gatvėje. Gėda.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS