Centrui reikėtų daugiau vietos? | kl.lt

CENTRUI REIKĖTŲ DAUGIAU VIETOS?

Įvairias paslaugas gyventojams teikiančiam Klaipėdos miesto socialinės paramos centrui praverstų didesnės patalpos. Įstaigoje viešėję uostamiesčio politikai planuoja analizuoti situaciją.

Klaipėdos miesto socialinės paramos centrą pirmadienį aplankę uostamiesčio tarybos Sveikatos ir socialinių reikalų komiteto nariai domėjosi šios biudžetinės įstaigos darbu, pasiektais rezultatais ir lūkesčiais.

Pasak komiteto pirmininkės Jolantos Skrabulienės, politikai buvo informuoti, jog šiuo metu centre trūksta patalpų.

Tiesa, daugiau pastarųjų reikia ne todėl, kad numatoma centro veiklos plėtra, o siekiant pagerinti darbuotojų darbo sąlygas.

J.Skrabulienė patikino, kad komiteto nariai ketina analizuoti situaciją ir vertinti galimybes kaip centrui galėtų padėti.

Uostamiesčio socialinės paramos centre teikiamos pagalbos į namus, socialinės globos, konsultavimo ir įvairios kitokios paslaugos, taip pat čia dalijamos techninės pagalbos priemonės.

Anot J.Skrabulienės, vežimėlių, vaikštynių ir kitokių panašių įrenginių centrui nuolat stinga. Anot jos, nors šias priemones įsigyjant talkina ir miestas, viso poreikio patenkinti nepavyksta.

Vis dėlto nuolat stengiamasi šią eilę mažinti. Per pastaruosius metus, pasak komiteto pirmininkės, pastaroji sumažėjo tris kartus.

„Tai yra didelis centro nuveiktas darbas, tačiau, žinoma, prisidėjo ir tai, kad miestas skyrė pinigų“, – pastebėjo J.Skrabulienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Fotkino

fotkino o išstenėjo vieną nusususią nuotrauką

SUSIJUSIOS NAUJIENOS