Daugiabučio gyventojų kasdienybė: tarakonai, smarvė, šiukšlės | kl.lt

DAUGIABUČIO GYVENTOJŲ KASDIENYBĖ: TARAKONAI, SMARVĖ, ŠIUKŠLĖS

Bandužių gatvės daugiabučio gyventojai kratosi nevalyvos kaimynės. Būstas, kuriame ji įsikūrusi, labiau primena sąvartyną, knibžda tarakonai. Žmonės piktinasi, kad neseniai moteriai nutraukus šalto vandens tiekimą tualetą ji atrado tiesiog po namo langais.

Bandužių gatvės 16-ojo daugiabučio gyventojai jau kurį laiką kenčia nemalonią kaimynystę.

Klaipėdiečiai pasakojo, kad šiame name įsikūrusiai moteriai nutrauktas vandens tiekimas, o jos būstas esą tapo kenkėjų irštva.

Netvarkingame bute knibždantys tarakonai migruoja ir į kitas statinio vietas.

Teigiama, kad gyventojų nemalonę užsitraukusios moters gyvenamoji vieta primena sąvartyną – čia sunešta daug įvairių daiktų, šiukšlių.

Miestiečiai širsta, jog be vandens tiekimo gyvenanti moteris gamtinius reikalus atlieka tiesiog po kitų namo gyventojų langais.

Padėtis žinoma ir namo administratoriams, tad siekiama ją spręsti.

Šiame name situacija yra sudėtinga.

"Šiame name situacija yra sudėtinga. Dėl šios moters jau turime teismo vykdomąjį raštą, antstolė yra pradėjusi veiksmus", – teigė bendrovės "Laukininkų valda" direktorė Regina Uznienė.

Situacija Bandužių gatvės name primena precedentu virtusią istoriją viename Sportininkų gatvės daugiabučių, kai teismas be žmogaus leidimo leido patekti į garbaus amžiaus gyventojos būstą ir iškuopti visą ten buvusį "turtą".

Spėjama, kad ir šiame name pasikartos analogiška situacija, tačiau iki to laiko dar reikia atlikti reikiamas procedūras.

"Teismo sprendimas yra įsigalėjęs, belieka laukti. Mes sumokėjome už antstolių pradinius veiksmus. Jie dar papildomai įspės. O toliau, manau, valysime tą butą taip, kaip jis buvo iškuoptas Sportininkų gatvėje", – teigė R.Uznienė.

Visas su šiais darbais susijusias išlaidas teks padengti buto savininkui.

Išvalius būstą ir jį dezinfekavus, jo savininkė ir toliau liks čia gyventi. Situacija pasikeis tik tuo atveju, jeigu moteris į savo namus daugiau nebeneš įvairių daiktų, jai bus atnaujintas vandens tiekimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Razinka

Čia kalta Ligita Girskienė, nes vadovauja Bandužiams, tai tegul valo,o ne politikuoja.

Jane

Moteris yra pati atsisakiusi vandens. Ir nufotkintas 5 ukstu 16 namas. O gyvena ji 9 ukstu name. O jai tikrai reikia pagalbos. Reikia ja pagiditi. Nes gaila tikrai mociutes.

Sergeju

šiaip jau konteineriai turi būti tokioje vietoje kur lengvai privažiuoja šiukšliavežė. Taip pat pagal higienos normas jie NEGALI būti prie gyvenamųjų namų. Kad jie prie šaligatvio ir Jūs kartą dienoje pro juos praeinate anokia tragedija. Įsivaizduokite kaip reikia gyventi žmonėms jei jiems po langais stovi krūva konteinerių? Nuolatinė smarvė bute.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS