Daugiabučio kieme Klaipėdoje – šiukšlės | kl.lt

DAUGIABUČIO KIEME KLAIPĖDOJE – ŠIUKŠLĖS

Centrinėje Klaipėdos dalyje viename iš kiemų atliekos iš perpildytų konteinerių veržiasi per kraštus, namo gyventojai skundžiasi smarve. Žmonės baiminasi, jog netoliese vaikštantys vaikai gali susižaloti užlipę ant stiklo šukių.

"Situacija absurdiška. Kiemas panašus į sąvartyną. Suprantu, kad gyvenant daugiabutyje tvarką turi palaikyti patys gyventojai, tačiau ką daryti, kai atliekos tiesiog netelpa į konteinerius? Jas išnešioja benamiai žmonės, gyvūnai. Baisu vaikus į kiemą išleisti", – nuogąstavo namo gyventoja.

Prieš kurį laiką vyko daugiabučio namo renovacija.

Žmonės skundėsi, jog, pasibaigus darbams, statybinės atliekos taip ir liko neišgabentos.

Vis dėlto nuvykus į vietą kieme mėtėsi tik buitinės atliekos. Pasak namo gyventojos, šiukšlės kieme jau daugiau nei mėnesį.

"Turbūt gulės čia, kol supus arba vėjas išnešios", – spėliojo klaipėdietė.

Klaipėdos miesto savivaldybės Kontrolės ir prevencijos poskyrio vedėjas Saulius Valiulis problemą žadėjo spręsti nedelsiant.

"Šiomis dienomis planuojame atlikti patikrą, apžiūrėsime daugiabučių kiemus, kokia tvarka palaikoma prie atliekų konteinerių. Dažnai, pasibaigus Naujųjų metų šventei, šiukšlių kiemuose padaugėja. Buvome nuvykę į nurodytą vietą. Imsimės visų reikiamų priemonių tvarkai užtikrinti", – žadėjo S.Valiulis.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Stebėtojas

Nejaugi reikia rašyti straipsnį ar skambinti įsavivaldybės Kontrolės ir prevencijos poskyrį, vietoj to, kad patys nuolatos atliktų reidus.

Anonimas

Gyvenam netoli centro ir siuksles nevestos jau ilgiau nei savaite.. paskutini karta siusliu isvezimas vyko po kaledu.. o siandien jau sausio 5d tai tik galima isivaizduoti koki vaizda matau po langais nes konteineriai pastatyti tiesiai po langais

Ita

Uz valyma mokam nemazai ,mieste tvarkos tikrai truksta gatviu krastuose susikaupusios zemes ,tai valykit nelaukit pavasario ,su valymo paslaugomis netvarka ......
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS