Dėl įgriuvos Manto gatvėje – detektyvas | kl.lt

DĖL ĮGRIUVOS MANTO GATVĖJE – DETEKTYVAS

Specialiosioms tarnyboms teko narplioti detektyvą, kodėl po Manto gatvės viaduku įgriūva važiuojamosios kelio dalies danga. Iš pradžių manyta, kad kaltas vamzdis, tačiau atkasus jo nerasta.

Jau porą savaičių Manto gatvėje, važiuojant iš miesto centro į šiaurinę jo dalį, už viaduko pirmojoje eismo juostoje, pastatytas įspėjamasis stulpelis.

Praėjusią savaitę čia vyko darbai, buvo apribotas judėjimas pirma eismo juosta. Šią savaitę minėtoje vietoje vėl pastatytas įspėjamasis stulpelis.

Kai kurie klaipėdiečiai stebėjosi, kas čia nutiko. Paaiškėjo, kad specialiosioms tarnyboms reikėjo narplioti detektyvą.

Įmonės "Klaipėdos vanduo" dispečerinės vadovas Matas Grikšas pasakojo, kad minėtoje vietoje jau ne kartą buvo įgriuvusi danga. Siekiant atkreipti dėmesį į dangos nelygumą, buvo pastatytas įspėjamasis stulpelis. Tada ieškota priežasties, kodėl taip nutinka.

"Manėme, kad toje vietoje yra kažkoks nuotekų vamzdis, kuris nėra pažymėtas. Tad ėmėmės darbų", – tvirtino vadovas.

Įmonė "Klaipėdos vanduo" tik šiemet iš savivaldybės perėmė visą lietaus nuotekų tinklų priežiūrą.

Praėjusią savaitę minėta vieta buvo atkasta. Paaiškėjo, kad čia nėra nei šulinio, nei vamzdžio. Rastos tik viaduko pamatą laikančios konstrukcijos.

"Kiaurai žemės nematome, todėl turėjome atsikasti. Jokių tinklų neradome. Tad šie darbai mums lyg ir nepriklausė. Nepaisant to, viską užbaigsime", – komentavo vadovas.

Pasak M.Grikšo, tikėtina, kad gruntą prie konstrukcijų paplauna vanduo, ir danga įsmunka.

"Išardyti konstrukcijų negalime. Dabar uždėjome kitokios medžiagos. Sutrombavome. Gal ši problema išsispręs. Stulpelis buvo paliktas, nes dar nepaklota asfalto danga. Tik užpilta skalda. Norime, kad vairuotojai atkreiptų dėmesį į nelygumus, geriau nevažiuotų per šią vietą", – komentavo vadovas.

Jei orai leis, rytoj minėtoje vietoje bus paklota asfalto danga. Stulpelis, ribojantis eismą, bus pašalintas.

"Visiems darbams reikia laiko. Turėjome atsikasti probleminę vietą, aiškintis priežastis, rasti būdą, ką daryti, kad įgriuva nebesusidarytų, atstatyti dangą. Tikimės, kad viskas išsispręs", – komentavo vadovas.

GALERIJA

  • Dėl įgriuvos Manto gatvėje – detektyvas
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Kardas

Ten visa pirma juosta kaip "tarka" :D

Siaurinis

Siandien uzasvaltavo prie rimi :)

Siaures pr

O kas sugebes uzpildyti duobe posukyje i Rimi, Siaures prospekte? Mes jau puse pasaulio apvaziavom, o grize randam ta pacia duobe ir stulpeli. Geda del aplidumo!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS