Dėl sienelės – galvos skausmas | kl.lt

DĖL SIENELĖS – GALVOS SKAUSMAS

Aplink Taikos pr. 97-ąjį daugiabutį namą įrengtas pakilimas kelia susirūpinimą tiek namo gyventojams, tiek savivaldybei. Jį norima nugriauti, bet baiminamasi, kad gali griūti ir visas pastatas.

Antradienį su specialistais svarstyta, kaip išspręsti šią problemą.

Klaipėdos vicemeras Artūras Šulcas teigė, kad savivaldybė buvo pažadėjusi Taikos pr. 97-ojo namo bendrijai „Raudonoji rugiagėlė“ nugriauti aplink pamatą besidriekiančią sienelę. Buvo paskelbtas konkursas, kas atliks darbus, išrinktas rangovas.

„Daugiabutis yra renovuotas. Bendrija nori susitvarkyti namo aplinką, perimti teritoriją šalia jo. Savivaldybė pažadėjo nugriauti tą sienelę, bet rangovas apžiūrėjo ir pasakė, kad to nedarys. Bijo, jog gali nugriūti ir namas“, – kalbėjo vicemeras.

A.Šulcas pabrėžė, kad savivaldybė negali atsiimti savo pažado ir palikti gyventojų likimo valiai. Net ir esant tokiai situacijai.

„Sutarėme, kad bendrija pasitars, ką nori daryti nuvertus sienelę: ar ją restauruoti, ar visiškai nuimti, ar pertvarkyti kitaip. Ji pasidarys tvarkybos ar remonto aprašą, o savivaldybė tesės pažadą“, – komentavo vicemeras.

GALERIJA

  • Dėl sienelės – galvos skausmas
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

lo

Sudarykit darbo grupę.

prieš žadant

ką nors, reiktų pasitarti su specialistais

T

Sienele buvo padaryta arhitektu kad estetiskai namas atrodytu graziau. Kam griauti ta sienele? Atnaujinti ir viskas... Nugriovus reiks dar namo apdaila tvarkyti... kam to reikia?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS