Dėl stendo – vairuotojų skundai | kl.lt

DĖL STENDO – VAIRUOTOJŲ SKUNDAI

Klaipėdiečiams vairuotojams trukdo šalia kelio įrengtas informacinis stendas. Anot žmonių, didžiulis stendas blaško dėmesį, riboja matomumą ir gali tapti eismo įvykių priežastimi.

Klaipėdos laisvojoje ekonominėje zonoje (LEZ) važiuojantys klaipėdiečiai nuogąstauja, jog šalia gatvės įrengtas informacinis stendas trikdo vairuotojus.

"Važiuojant iš Metalo gatvės į Pramonės gatvę matomumą užstoja stendas. Dėl jo gali įvykti avarijų", – teigė klaipėdietis.

Klaipėdos miesto savivaldybės Licencijų, leidimų ir vartotojų teisių apsaugos skyriaus vedėja Jolanta Uptienė teigė, jog skundų dėl LEZ'o teritorijoje įrengto stendo iš gyventojų anksčiau sulaukta nebuvo, tačiau į žmonių nuogąstavimus bus atsižvelgta.

"Pagal galiojančią tvarką, reklamos ir stendai vairuotojų matomumui trukdyti negali. Anksčiau tokių stendų įrengimas turėjo būti derinamas su kelių policijos pareigūnais, tačiau, patvirtinus teisės aktų pakeitimus, to daryti nebereikia. Nuvyksime pasižiūrėti, kokia ten situacija", – sakė J.Uptienė.

Pasak LEZ'o generalinio direktoriaus pavaduotojo Raimondo Bako, šalia sankryžos esantis informacinis stendas įrengtas prieš dešimtmetį.

Darbams buvo gautas leidimas. Vis dėlto artimiausiu metu objektą planuojama pašalinti.

"Šis ir kiti informaciniai stendai šalia Pramonės gatvės sankryžų stovi jau apie 10 metų. Stendai yra fiziškai ir morališkai susidėvėję. Šiuo metu teritorijoje įgyvendinamas projektas, kurio metu bus demontuojami ir pasenę stendai", – tikino R.Bakas.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

memelenderis

ir dar vianas objektas blasko ir trukdo - tai neseniai pastatytas didelis svieciantis ekranas prie silutes pl . - statybininku sankryzos, skiramoje juostoje. Blasko demesi, ir trukdo tamsiu paros metu ir ypac kai lyja. Sviesos susilieja kad sviesoforo beveik nesimato

Cha

O striptizo naktinių klubų reklamos stendai jiems netrukdo?!... :D

taip t

Apie tą prie Saturno esantį stendą aš jau gal kokius 5 karus komentaruose rašiau. Supratau, kad valdininkai miesto laikraščio komentarų neskaito, patys nieko nepastebi, laukia, kad raštų asmeniškai praneštume.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS