G. Mineikienė: pasitikėjimas – didžiausias darbo kokybės įrodymas („Metų klaipėdietės“ konkursas) | kl.lt

G. MINEIKIENĖ: PASITIKĖJIMAS – DIDŽIAUSIAS DARBO KOKYBĖS ĮRODYMAS („METŲ KLAIPĖDIETĖS“ KONKURSAS)

  • 3

Odontologė Girstenė Mineikienė pačios įkurtoje klinikoje „Aš šypsausi“ sukasi negailėdama nei jėgų, nei laiko. Klinikos pavadinimas atspindi didžiausią moters troškimą – padėti pacientams, kad jie galėtų ne tik mėgautis maistu, bet ir plačiai šypsotis, nuoširdžiai juoktis, mėgautis bendravimu. Turėdami gražius ir sveikus dantis žmonės labiau pasitiki savimi, yra atviresni, o toks jų bendravimas padeda megzti ryšius ir net kilti karjeros laiptais. Suvokdama savo darbo svarbą moteris džiaugiasi augančiu pacientų skaičiumi ir besiplečiančia įmone.

Apie darbą

Mano įsipareigojimas odontologijai yra ne tik profesinė pareiga, bet ir gyvenimo pašaukimas. Turiu tikslą ne tik gydyti dantis, bet ir padaryti, kad mano pacientai jaustųsi patogiai ir saugiai kiekvieno vizito metu. Būdama klinikos įkūrėja ir vadovė, siekiu užtikrinti aukštą paslaugų kokybę ir noriu, kad pacientai jaustųsi patogiai ir liktų patenkinti. Kiekvieną pasiekimą, teigiamą paciento atsiliepimą vertinu kaip didelį mano profesinį pripažinimą. Dabar mūsų komandoje – aštuoni specialistai, džiaugiuosi, kad pavyksta sutelkti draugiškus, panašiai galvojančius ir jaučiančius darbuotojus. Manau, labai teisingai nusprendėme ir prieš penkerius metus įsigijome klinikos patalpas Tilžės gatvėje, tai labai jauki, romantiška miesto gatvė. Šiame Klaipėdos rajone dirbame jau dešimtmetį. Anksčiau patalpas nuomojomės. Gatvėje pacientai mūsų dažniausiai neatpažįsta, nes dirbame su kaukėmis, nesame tokios išsipuošusios, kokias mus mato socialinių tinklų naudotojai. Nepaisant to, jau pajutau, kad tampame bendruomenės dalimi ir tai taip pat yra vienas nuoširdaus ir gerai vertinamo darbo rezultatų. Pas mus gydytis ateina ne tik šios miesto dalies gyventojai, sulaukiame pacientų ir iš kitų rajonų, atokių Lietuvos miestų ir net iš užsienio. Įsitikinau, kad geriausia reklama – asmeninė rekomendacija. Man toks pasitikėjimas – didžiausias darbo kokybės įrodymas. Tikiu, kad mums pavyks įgyvendinti svajonę įsteigti klinikos filialą Sportininkų gatvėje.

Apie šeimą

Man šeima yra mano gyvenimo pagrindas. Esu nuostabių trijų vaikų mama, jie yra didžiausia mano laimė. Vyresnėliui jau – 13 metų, vidurinėlei – aštuoneri, jaunėliui – penkeri. Kadangi esu labai užimta darbe, bandau išlaikyti pusiausvyrą tarp savo profesinio ir šeimos gyvenimo. Noriu skirti pakankamai laiko ir šeimai, ir darbui. Stengiuosi planuoti savo dieną, pasitelkiu šeimos narius, kad viską spėčiau. Esu be galo dėkinga savo vyrui Audriui. Jis turi automobilių serviso įmonę. Namuose stengiamės neskirstyti darbų į vyriškus ir moteriškus, tvarkome namus, rūpinamės vaikais, ruošiame maistą vienodai. Tikiu, kad toks mūsų šeimos modelis taps pavyzdžiu vaikams. Esu dėkinga mamai, ji mane labai supranta ir daug padeda, nors pati dar dirba. Vyras ir mama yra tie žmonės, be kurių negalėčiau skirti vienodai daug dėmesio šeimai ir savo darbui. Vertinu šeimos vienybę, meilę ir paramą, kuri man ir suteikia stiprybės. Stengiuosi kiekvieną dieną būti gera mama, žmona ir profesionali odontologė. Tikiuosi, savo vaikams esu pavyzdys, kaip būti stipriems, pasiaukojantiems ir mylintiems.

Apie pomėgius

Kol vaikai nedideli, laisvalaikį stengiamės leisi drauge. Savo jaunystės pomėgius kol kas atidėjau į šoną. Dabar mėgaujuosi mūsų bendromis kelionėmis po Lietuvą, mėgstame atrasti įvairius pažintinius takus, gražiausius ir įdomiausius mūsų šalies kampelius. Kai išsiruošiame į užsienį, stengiamės važiuoti mašina, taip visi drauge patiriame nuotykių, daugiau pamatome. Dažną dieną jėgų ir nusiraminimo semiuosi iš gamtos, pasivaikščiojimai palei Dangę, pajūriu, pušynuose teikia man atgaivą. Gamta man padeda atsipalaiduoti ir atkurti jėgas po intensyvių darbo dienų. Kad ir kaip įdomiai skambėtų, pastaruoju metu ne tik iš reikalo, bet ir mėgaudamasi gilinuosi į savo profesijos subtilybes.

Apie Klaipėdą

Esu kilusi iš Šiaulių, bet jau pusę savo gyvenimo – 16 metų – gyvenu čia, Klaipėdoje. Nors gimiau Šiauliuose, Klaipėda mane sužavėjo ir tapo mano meilės miestu. Mano vyras yra tikras klaipėdietis, o aš, būdama meilės emigrantė, atradau šio miesto žavesį ir šiltą prieglobstį su unikaliu pajūrio kraštovaizdžiu ir draugiškais žmonėmis. Esu didžiulė Klaipėdos gerbėja ir stengiuosi prisidėti prie šio miesto gerovės. Klaipėdos žavesys taip užbūrė mane, kad atsiviliojau čia visą savo šeimą – mamą ir savo dvi seseris, Šiauliuose nebeturime savų. Turiu prisipažinti, kad pietinė miesto pusė man vis dar nepažįstama. Mano mylimiausia dalis – senamiestis, centras ir Melnragė.

Gyvenimo kredo

Aš tikiu, kad kiekviena diena yra nauja galimybė tobulėti ir padaryti pasaulį geresnį, o pozityvus požiūris ir pastangos visada atneš sėkmę. Tai mano vidinė varomoji jėga, kuri padeda siekti svajonių ir tikslų.

Apie „Metų klaipėdietės“ konkursą

Būti nominuota „Metų klaipėdietės“ konkurse yra didelė garbė ir mano pastangų ir įsipareigojimo pacientams bei bendruomenei pripažinimas. Esu labai dėkinga už šią galimybę ir įsipareigoju stengtis būti kuo geriausia verslininke, gydytoja ir mama. Nors gyvename tokiu metu, kai vyrai ir moterys vienodai dalijasi pareigomis, aš džiaugiuosi, kad buvau nominuota ir patekau į finalinį šio konkurso etapą.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Daiva

Aš skaitau komentarus ir stebiuosi-nesistebiu…Kodėl mes negalime pasidžiaugti moters sėkme ? Kodėl žiūrite į odontologijos kainoraštį ir manote, kad ji per turtinga, neverta ir t.t. Ne pagal šiuos kriterijus vertinimas. Neikite i privačias klinikas, nes yra valstybinių klinikų, kur eilės lauksite nuo 10 iki 15 metų. Nebalsuokite, nes yra ypatingesnių ir mažiau turtngesnių žmonių ar pigesnių klinikų Vertiname už pasiekimus ir kaip asmenybės indėlį žmonėms, šeimai ir kolegoms. Sveikinimai Girstenei !!!

Juzefa

Kuom ji ypatinga?! Kad graži ir turtinga? Aš pirmą krtą apie ją girdžiu, nes tebeturiu sveikus dantis

Roberta

Labai rūpestinga ir atsakinga gydytoja! Žmogus mylintis ir siekiantis savo tikslų. Linkiu taip ir toliau gyventi toki gražų, aktyvų gyvenimą!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS