G. Nausėda su komanda dirbs Klaipėdos regione | kl.lt

G. NAUSĖDA SU KOMANDA DIRBS KLAIPĖDOS REGIONE

  • 24

Prezidentas Gitanas Nausėda, tęsdamas tradiciją rengti išvažiuojamąsias darbo dienas, pirmadienį su komanda lankysis Klaipėdos regione.

Susitikime su regiono merais šalies vadovas aptars infliacijos poveikio savivaldai, savivaldybių finansinio savarankiškumo, gyventojų nekilnojamojo turto mokesčio klausimus, savivaldybių pasirengimą įgyvendinti visuotinį ikimokyklinį ir įtraukųjį ugdymą, pranešė Prezidentūra.

G. Nausėda taip pat lankysis Klaipėdos laisvojoje ekonominėje zonoje, kur planuojama diskusija su verslo atstovais.

Pirmoji ponia Diana Nausėdienė Gargždų jaunimo ir laisvalaikio centre susitiks su Klaipėdos rajono ukrainiečių bendruomene, popiet lankysis Nacionalinės M. K. Čiurlionio mokyklos menų edukacijos centre Palangoje, kur bendraus su Klaipėdos regiono savivaldybių švietimo ir kultūros atstovais.

Pavakare Nausėdos vyks į Kretingą, ten susitiks su vietos bendruomene.

Rašyti komentarą
Komentarai (24)

Senjoras

Kažin jauno ir užsispyrusio žmonelė irgi buvo komunistė Dabar jie jau tiksliai visi derinasi su KGBistu šaika visi komuniagos patape liberastai socdemai konservaisir priešakyje nausėda užsispyres jaunuolis užsispyrė ir istojo kažkaip tai nesiderina su 88 metais kaip mes užsispyre norėjom pabekti nuo komunistu

Rasa tam kur gazdina to BUTINAI

GAL TU NEPAKALTINAMAS ŠIKNALAIŽY NEDARYK TVARKOS BUKAGALVI NES to BUTINAI PARAŠĖ DAUGUMOS TAUTOS NUOMONE išrinko kaip gražei giedojo tautai O DABAR GIEDA JAU SU VAGIU AFERISTU ŠAIKA NEGAZDINK ŠUDO GABALE IR NEJUOKINK TAUTA JOKS JIS PREZIDENTAS JIS UKRU CHLAPČIUKAS

Ručiui

šį kart sutinku. Galėjo KLASCO statyt normalų terminalą tik kad nieks nenorėjo ata Lubiui leist ir tas netyčia nukrito Druskininkuos nuo dviračio. Paskui vistiek išprievartavo ir xebrytė pasistatė sau. Na o po tiek naudojimo kam mums bus reikalinga ta persenus gelda? Manau pasikeitus valdžios srovėms atsiras kur kas geresnių varijantų(nusipirkt paieškojus pigiau ir geriau) ir naujų, gal pagaliau naudingų mūsų Valstybei virsmų. Klaipėdos nafta vėl gryš į valstybės valdymą ir gal net valstybinis Lietuvos Laivynas(bijau net pasakyt tokia svajone:D) bus pradėtas gaivint..Belieka tik pradėt naikint vagių gaujas giliai įleidusias savo nagus į valdžios struktūras. Gaila kad kol kas nėra kam..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS