Gimtadienio proga Klaipėdai – miestų kaimynų sveikinimai | kl.lt

GIMTADIENIO PROGA KLAIPĖDAI – MIESTŲ KAIMYNŲ SVEIKINIMAI

Klaipėdos gimtadienio išvakarėse miestas sulaukė sveikinimų. Klaipėdos merą Vytautą Grubliauską aplankė Palangos, Neringos ir Klaipėdos rajono merai.

Uostamiesčio gimtadienis nepamirštamas ir kaimyniniuose miestuose. Tą įrodė penktadienį Klaipėdos merą aplankę kaimyninių miestų merai.

„Tai buvo draugiškas susitikimas. Ko gero, vienas iš tų pirmų, labai malonių variantų, kai kolegos atvažiavo pasveikinti su miesto gimtadieniu“, – vizitą apibūdino uostamiesčio meras Vytautas Grubliauskas.

Miesto rotušėje apsilankę Palangos meras Šarūnas Vaitkus, Neringos meras Darius Jasaitis ir Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas, drauge atstovaudami ir vis regioną, sveikindami įteikė tortą bei, anot V. Grubliausko, įkvepiantį padėkos raštą.

„Mano asmenyje pasveikino visą Klaipėdą ir kiekvieną klaipėdietį“, – pastebėjo uostamiesčio vadovas.

Tokį gestą V. Grubliauskas įvertino kaip gražią ir šventišką naują tradiciją, kuri kartu įpareigoja nepamiršti ir kitų kaimyninių miestų gimtadienių.

„Artimiausias dabar – Gargždų gimtadienis. Jis bus po mėnesio. Panašu, sveikinsime vieni kitus, kas yra gražu ir jauku“, – pastebėjo V. Grubliauskas.

Iki šiol miestų sveikinimai vieni kitiems būdavo lakoniškesni – paprastai būdavo apsiribojama oficialiu sveikinimo raštu ar vadovų pokalbiu telefonu.

„Kad taip susiburtų, atvažiuotų su pyragaičiais, regiono marškinėliais – senokai pamenu. Graži iniciatyva, kuri sušildė“, – neslėpė pašnekovas.

GALERIJA

  • Gimtadienio proga Klaipėdai – miestų kaimynų sveikinimai
  • Gimtadienio proga Klaipėdai – miestų kaimynų sveikinimai
Vytauto Liaudanskio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Memelis

Memeltag :)

klaipėda

miestas valdomas Nuotekos baigia kažkada perspektyvia laikomą Klaipėdą nugramzdinti į chaosą - gatvėse klesti dirbtinai sudarytos auto spūstys, mieste oras labiausiai užterštas Lietuvoje, Kuršių marios ir jūra - fekalijų telkiniai, mieste iškirsto ištisos alėjos didžiulių, senų, bet sveikų medžių. O Nuoteka ir toliau rengia šventes ir šaudo miesto biudžetą vėjais.... Amoralu. Kokių dar nesąmonių prisigalvos šis veikėjas? Ir kiek dar ilgai kęs miestas Nuotekos neūkiškumą. Už ką Klaipėdai atsiuntė tokią nelaimę? :-(

Lietuvis

Patys blogiausi merai: 1.Neringos 2. Klaipedos 3.Vilniaus Paziurekite kaip atrodo nutriususi Klaipeda, Nida na Sventoji irgi baisi, bet gal meras aptvarkys, jau sukruto. Uzsukome is Grazuoles Palangos pasivaikscioti po Klaipeda, na slykstu gudus sovietmetis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS