Gydymo įstaiga pakeitė pavadinimą | kl.lt

GYDYMO ĮSTAIGA PAKEITĖ PAVADINIMĄ

  • 9

Nuo mėnesio pradžios viena didžiausių pirminės sveikatos priežiūros įstaigų uostamiestyje pakeitė pavadinimą: Klaipėdos sveikatos priežiūros centras tapo Klaipėdos miesto poliklinika.

Daugumai klaipėdiečių ir gydymo įstaigos bendruomenei tai viso labo formalumas, nes žmonės iš įpročio šią įstaigą ir iki tol vadino trečiąja poliklinika.

Gydymo įstaigos pavadinimas pakeistas išplėtus teikiamų paslaugų spektrą. Nuo šiol pirminio ir antrinio lygio paslaugos bus teikiamos vienoje vietoje.

"Atstatėme istorinę teisybę", – taip pokyčius apibūdino Klaipėdos miesto poliklinikos, įsikūrusios Taikos pr. 76, vyriausioji gydytoja Loreta Venckienė.

Klaipėdos miesto savivaldybei pavaldi gydymo įstaiga poliklinikos statuso siekė gana ilgai – daugiau nei 15 metų, kryptingai nuolat praplėsdama teikiamų paslaugų spektrą.

Sveikatos priežiūros centras buvo įkurtas 1997 m., sujungus tris gydymo įstaigas: Klaipėdos miesto ligoninės, Vaikų ligoninės ir 1-ąją vaikų poliklinikas.

Pietinėje miesto dalyje įsikūrusioje poliklinikoje dirba apie 300 darbuotojų, prie šios gydymo įstaigos yra prisirašę apie 50 tūkst. gyventojų.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

as

tiksliai pastebejo zmones ,cia vyrauja sovietine tvarka su to meto piktais darbuotojais ,vos iejus i registratura sugadina nuotaika

Marinimo centras

Ne tik vadovę reikia keisti. Būtina ir registratūros baobabus rauti su šaknimis. Išskirtinis pacientų niekinimas jau daugelį metų prasideda tik įėjus į vestibiulį. Skaudu matyti, kaip jaunos, gražios, perspektyvios praktikantės, išnešiojančios po kabinetus pacientų korteles, virsta lojančiais zombiais, niekinančiais visa kas gyva. Vėžio neišgydysi pakeitęs ligos pavadinimą, reikia rimtesnių intervencijų... Tad pavadinimus galit kaitaliot kiek įmanydami, vis tiek ši įstaiga liks "Trečia Poliklinika - klaipėdiečių marinimo centras"

Pacijentas

gal pagaliau turesite normalu okulistu kabineta, geda tokia poliklinika o akiu specialistu nerasta. Dirbkite.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS