Gyventojai prisiprašė gatvės remonto | kl.lt

GYVENTOJAI PRISIPRAŠĖ GATVĖS REMONTO

Klaipėdiečiai, ne kartą uostamiesčio savivaldybės prašę suremontuoti Klevų gatvės šaligatvius, pagaliau sulaukė darbininkų.

Specialistų teigimu, nedidelėje gatvelėje jų būklė buvo bene prasčiausia visame mieste.

Klevų gatvėje jau vyksta gyventojų ilgai laukti darbai. Čia startavo šaligatvio remontas, kurio per pastaruosius porą metų gyventojai ne kartą prašė savivaldybės.

„Ten šaligatviai tikrai yra baisūs tiek vienoje, tiek kitoje pusėje. Jau seniai gaudavome gyventojų skundų“, – pastebėjo Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vyriausioji specialistė Nijolė Vedeikienė.

Pašnekovės teigimu, šaligatvių dangos būklė šioje arterijoje buvo viena prasčiausių visame mieste, todėl remontą bus stengiamasi atlikti abiejose gatvelės pusėse. Tiesa, darbų apimtys priklausys nuo tam skirtų lėšų.

„Pradėsime nuo galo ir eisime viena puse, o toliau atsižvelgsime į lėšas. Vis tiek turėsime tvarkyti ir antrą pusę“, – teigė N.Vedeikienė.

Šiuo metu Klevų gatvės remontui yra numatyti 25 tūkst. eurų, jį atlieka bendrovė „Žemkasa“.

Kiek tiksliai čia truks darbai, dar nežinoma, mat pirmiausia rengiamasi baigti tvarkyti vieną ruožą, o tada keltis į miesto centrą. Tačiau vėliau vėl žadama sugrįžti į Klevų gatvę.

„Ką dabar išsiardė, pabaigs. Tada persikels į centrą, kur nebaigti darbai, ir vėl grįš čia. Pavyzdžiui, centrinėje miesto dalyje reikia sutvarkyti Tiltų gatvę. Pluša dvi brigados, todėl jos pasidalija darbus“, – paaiškino N.Vedeikienė.

Savivaldybės darbuotojos teigimu, remontas nebus itin sudėtingas – šaligatvio ribose bus pakeista danga, padaryti nuolydžiai.

GALERIJA

  • Gyventojai prisiprašė gatvės remonto
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Aida

Reiketu tuo paciu itraukti rangovus ir i salia saligatvio koki 1,5 metro plota kad sutvarkytu, pasalintu krumus, pavojingus medzius.

Gyventoja.

Pagaliau! Tikrai šaligatvių siuacija katstrofiška. O šalgatvio aukštis vietomis siekė virs 40cm. Kaip užlipti senyvo amžiaus žmogui, ar mamoms su vežimėliu? Taip pat BŪTINAS kiemų apšvietimas, nes vakarais tai nors į akį durk - tamsu. Taip pat labai tikimės, kad sutvrkys ir kitą šaligatvio pusę, nes asfalo gabaliukai byra net į važiuojamąją kelio dalį! Gyventojai nenuleiskime rankų!! Ačiū.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS