Į Klaipėdos baseiną – nuo kūdikio iki senjoro | kl.lt

Į KLAIPĖDOS BASEINĄ – NUO KŪDIKIO IKI SENJORO

  • 7

Norėdami smagiai praleisti laiką, klaipėdiečiai jau nuo šio savaitgalio bus kviečiami į nemokamus užsiėmimus, kurie vyks Klaipėdos baseine. Organizatoriai pažymi, jog nesvarbu sportinis pasiruošimo lygis ar amžius, svarbiausia – noras sustiprinti sveikatą ir atsipalaiduoti nuo kasdienės įtampos.

Iš viso vyks keturi užsiėmimai, kurie prasidės liepos 30 d. ir truks iki rugsėjo 3-iosios. Norint da-lyvauti renginiuose, būtina užsiregistruoti iš anksto. Registraciją rasite Klaipėdos baseino puslapyje arba nuskenavus QR kodą.

„Registracija jau vyksta ir daugiau nei pusė vietų jau užimta. Žinoma, kad populiariausios yra mokymo plaukti treniruotės vaikams, nes tėveliai iš anksto domisi vaikų užimtumu per mokslo metus“, – pasakojo Neringa Jonušienė, įmonės „Klaipėdos baseinas“ pardavimų vadovė. Šiemet sporto projekto renginių ciklą „Atviras baseinas“ viešoji įstaiga „Plaukimo mokykla“ organizuoja kartu su uostamiesčio savivaldybe.

„Projekto tikslas – supažindinti visuomenę ir pasiūlyti išbandyti skirtingas veiklas bei užsiėmi-mus: nuo vandens pramogų iki plaukimo treniruočių. Siekiame, kad kuo daugiau žmonių su-prastų, kad baseinas skirtas visiems: ir mažiausiems, ir senjorams, ir plaukiantiems, ir dar besimokantiems plaukti, ir norintiems nugalėti vandens baimę ar norintiems išmokti saugiai elgtis vandenyje. Todėl šis projektas yra suskirstytas į keturis renginius”, – sakė N.Jonušienė, įmonės „Klaipėdos baseinas“ pardavimų vadovė.

Pirmas užsiėmimas, skirtas nėščiosioms ir mamoms su vaikais iki penkerių metų, vyks liepos 30 d.

Antrasis vyks rugpjūčio 6 d. Ši diena bus skirta vaikams bei suaugusiesiems, kurie nori išmokti plaukti. Trečiasis renginys planuojamas rugpjūčio 13 d. Jis bus skirtas visiems – nuo šeimų, turinčių vaikų, iki senjorų.

Organizatoriai pabrėžė, kad mankšta vandenyje skirta visiems, nesvarbu amžius, lytis, ūgis, svoris ar pažiūros, svarbu pasirinkti tinkamą mankštą.

Paskutinis renginys vyks rugsėjo 3 d. Jame numatytos veiklos, skirtos visiems jau vykusiems renginiams sujungti, tad renginių ciklas bus užbaigiamas siekiant pritraukti didžiausią skaičių žmonių į vandens užsiėmimus.

GALERIJA

  • Į Klaipėdos baseiną – nuo kūdikio iki senjoro
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Klientas su abinementu

Rubinej tai truksta ir tvarkos ir higienos,kartais taip smirda tarsi kazkas primyzes butu...paaugliai taip keikiasi kad ausys linksta

ne kažkas

Nenoriu jokių kūdikių su pampersais. Užtenka" plekšnių su stringais". tatuiruotėmis , priklijuotomis blakstienomis. ..Eina ne sportuoti, o savęs deminstruoti. . Higiena tokių "mamašų" nulinė.

R

Tai ten viskas išdezinfekuota. O čiaudėti neišeina kai plauki. Nebent tūnotum ant kranto. Dar pasakyk, kad plaukikai su kaukėmis turi būti. Idiotai, numirsit iš baimės susirgti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS