Įjungus šviesoforus – sutriko eismas | kl.lt

ĮJUNGUS ŠVIESOFORUS – SUTRIKO EISMAS

Jūrininkų pr. įrengus šviesoforus, vairuotojai ėmė skųstis savaitgaliais ir piko valandomis susidarančiomis eismo spūstimis. Siekiant išspręsti iškilusią problemą, jau šiomis dienomis planuojama koreguoti šviesoforų fazes.

Užbaigus rekonstrukciją, Jūrininkų pr. iš viso veiks septyni šviesoforai.

Praėjusią savaitę sužibus pirmiesiems dviem šviesoforams, vairuotojai ėmė skųstis dėl susidarančių eismo kamšačių.

Anot Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo, Saugaus eismo komisijos pirmininko Olego Mariničiaus, spūstys formuojasi dėl netinkamai sureguliuotų šviesoforų fazių.

"Šeštadienį padidėjus srautui, susidarė kamšatys. Tai sudėtinga sankryža, tad situaciją išspręsime operatyviai", – teigė O.Mariničius.

Klaipėdos miesto savivaldybėje vykusiame pasitarime ieškota išeičių, kaip sureguliuoti eismą prospekte.

Anot susitikime dalyvavusio Klaipėdos miesto savivaldybės Statybos ir infrastruktūros skyriaus vedėjo Valdo Švedo, nutarta ilginti žalios šviesoforo fazės veikimo laiką.

"Gali būti, kad po pertvarkymo žalia šviesoforo fazė degs dvigubai ilgiau nei iki šiol. Tokiu būdu vairuotojai galės sklandžiai pasukti į kairę, dešinę, nesusidarys didžiulės automobilių eilės. Kai ims veikti likę penki šviesoforai, juos taip pat sureguliuosime pagal naują tvarką", – teigė V.Švedas.

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

brainwashed

tai normali švogerizmo ir nomenklatūrščinos apraiška. kai vadovai renkami ne pagal kompetenciją, o - naudą, pažintis ar giminystę. šiknos platumo ir galvos slidumo algoritmas dar gyvas

Savivaldybės šunims.

Įvažiuojant į Tallinna, 14,5 km, 24 vnt. reguliuojamų/šviesoforinių sąnkryžų, pastovėjome 3-ose!!! Ir tai vienoje tik dėl to kad runkelis kažkoks nurūko per greitai ir šviesoforas persijunge į raudoną dar net prieš jam kertant sekančią sąnkryžą. Marinyčiai, Būdinai ir kiti Trūbadųrai kelkit lazankas iš kedžių ir eikit dirbti, arba lauk!

vaziavau pernai per visa Riga

ir visur dege zalias , o ten beveik milijoninis miestas , isvada -niekas nieko Klaipedoj nereguliuoja ,belekaip ijunge ,babakes pasieme o jus kruskites runkeliai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS