Jungiantis prie centralizuotų tinklų – paslaugos iš vienų rankų už mažesnę nei rinkos kainą | kl.lt

JUNGIANTIS PRIE CENTRALIZUOTŲ TINKLŲ – PASLAUGOS IŠ VIENŲ RANKŲ UŽ MAŽESNĘ NEI RINKOS KAINĄ

  • 0

Naujiems klientams bendrovė „Klaipėdos vanduo“ didina paslaugų krepšelį ir siūlo paslaugas iš vienų rankų. Įprastai jungiantis prie centralizuotų tinklų, „Klaipėdos vanduo“ tinklus nutiesia iki gyventojų sklypų. Nuo sklypo ribos iki būsto, vandentiekio įvado ir nuotekų išvado projektavimas, geodezinių nuotraukų atlikimas, tinklų nutiesimas ir kiti būtini darbai, būdavo pačių gyventojų rūpestis. Nuo šiol naujiems klientams patiems nebereikės rūpintis tinklų įrengimo darbais, bendrovė „Klaipėdos vanduo“ gerindama klientų aptarnavimą ir patirtis, gyventojams sudarė galimybė šias paslaugas užsisakyti iš vienų rankų – bendrovės „Klaipėdos vanduo“ pateikiant prašymą jungtis prie centralizuotų tinklų.

„Dažnu atveju, jungiantis prie centralizuotų tinklų, gyventojai susidurdavo su problema – jei reikalingo nutiesti tinklo atstumas iki centralizuoto tinklo tėra keli metrai, statybininkai tokių darbų net nesiimdavo atlikti ir neidavo į kalbas su klientais. Todėl gyventojams tai tapdavo didžiuliu iššūkiu ir vienu iš trikdžių naudotis centralizuotai teikiamomis paslaugomis. Suprasdami klientų nepatogumus ir siekdami gerinti vartotojų patirtį, paslaugas siūlome įsigyti iš vienų rankų, taip nuimant nuo gyventojų pečių rūpesčių naštą. Naujiems klientams nebereikės rūpintis rangovų, tinklų tiesimui ar geodezinių nuotraukų atlikimui, paieška, darbų priežiūra – šias paslaugas jie gali užsisakyti pas mus ir dažnu atveju už rinkoje mažesnę kainą. Siekdami, kad gyventojams nekiltų rūpesčių jungtis prie centralizuotų tinklų, visus darbus mes patys suderinsime su rangovais, kurie buvo išrinkti atlikus viešąjį pirkimą“, – sako bendrovės „Klaipėdos vanduo“ generalinis direktorius Benitas Jonikas.

Geodezinių nuotraukų ir vandentiekio bei nuotekų tinklų statyba atliekama gavus gyventojų prašymus atlikti šiuos darbus. Rangovai atliks visus būtinus tinklų statybos darbus, reikalingus prisijungti prie tinklų – žemės darbus, vamzdynų montavimą, hidraulinius bandymus, tinklų plovimą ir dezinfekavimą, mikrobiologinius tyrimus, vandens apskaitos mazgų įrengimą, vejų, šaligatvių ar kelio dangų atstatymą.

„Paslauga teikiama, jei gyvenamosios paskirties suprojektuoti vamzdynai, vandentiekio įvado diametras yra ≤ 50 mm, o nuotekų išvado ≤ 160 mm. Paslaugos suteikti negalėsime, jei kartu su vandentiekio įvadu / nuotekų išvadu yra suprojektuotas vamzdynas prie kurio suteikta galimybė prisijungti daugiau nei vienam vartotojui. Dėl paslaugų užsakymo ir atlikimo klientai turi kreiptis elektroniniu paštu info@vanduo.lt, prašyme turi nurodyti savo vardą, pavardę, adresą, kontaktinį telefoną. Klientui bus išsiųsta sąskaita už paslaugas, o gavus apmokėjimą, visais kitais darbais pasirūpins mūsų įmonės specialistai“, – tvirtina „Klaipėdos vanduo“ Klientų aptarnavimo departamento direktorė Dovilė Kozlovienė.

Bendrovė „Klaipėdos vanduo“ primena, kad būsimiems klientams, jungiantis prie centralizuotų tinklų, sąlygų išdavimas, projektų derinimas, prisijungimas prie tinklų ir sutarčių sudarymas vyksta tik per klientų aptarnavimo centro specialistus. Visais prijungimo prie tinklų klausimais (prisijungimo sąlygų išdavimas, projekto derinimas, prisijungimas prie tinklų bei tinklų pridavimas, sutarties sudarymas) kreiptis į klientų aptarnavimo skyrių, el. paštu: naujasklientas@vanduo.lt arba klientų aptarnavimo centrus Laugalių g. 2B, Gargžduose ar Ryšininkų g.11, Klaipėda. Informuojame, kad šiuo metu klientų aptarnavimo centre Klaipėdoje klientai aptarnaujami nuotoliniu būdu.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS