Juodkrantėje pradėta gelbėjimo stoties rekonstrukcija | kl.lt

JUODKRANTĖJE PRADĖTA GELBĖJIMO STOTIES REKONSTRUKCIJA

  • 2

Neringoje, Juodkrantėje, pradėta gelbėjimo stoties rekonstrukcija. Planuojama, kad ji truks devynis mėnesius.

„Juodkrantės gelbėjimo stoties kapitalinis remontas iš tiesų buvo laukiamas ir jau kuris laikas planuojamas, tad džiugu, kad į pajūrio kraštovaizdį įsilies estetiškas, tvarkingas pastatas, kuriame, be abejo, bus geresnės sąlygos gelbėtojų darbui, vasaros laikotarpiu čia įsikuriantiems verslams bei didesnis komfortas pajūrio lankytojams“, – sakė bendrovės „Neringos komunalininkas“ laikinasis direktorius Andrius Meiženis.

Pagal šios bendrovės sutartį su įmone „Svalex“, planuojama įrengti lauko ir vidaus vandentiekio, nuotekų tinklus, oro vėdinimo, šildymo sistemas, elektroninius ryšius, apsauginę bei gaisrinę signalizacijas, sustiprinti konstrukcijas.

Be to, ketinama padidinti stoties langus, o ant stogo įrengti apžvalgos aikštelę.

Remonto darbai bus finansuojami iš „Neringos komunalininko“ biudžeto.

Anot savivaldybės pranešimo, dabartinė gelbėjimo stotis nerenovuota nuo pastatymo  1989 metais ir neatitinka saugumo reikalavimų, pro stogą teka vanduo, laikančiosios konstrukcijos – sutrūniję, nėra vandens ir nuotekų sistemų. 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Blinda

Taip, kada atidarys Palangos dusine zmonems? Sako ten visai ne Lietuvos pilieciai "isikure"? Jei nebus perduota zmonems, reikes griauti, o kaltus bausti.

Ar nebus

kaip su Palangos dušinėm kur vietoje visuomenės turto atsirado privatūs apartamentai?Įprasta praktika..

SUSIJUSIOS NAUJIENOS