Kelininkai Liepų gatvėje dirbs naktimis | kl.lt

KELININKAI LIEPŲ GATVĖJE DIRBS NAKTIMIS

Dėl statomo prekybos centro ir įvažų įrengimo į naują prekyvietę ribojamas eismas vienoje judriausių miesto vietų – Liepų gatvėje. Planuojama, kad darbai vyks tik vakarais ir naktimis, todėl netrukdys vairuotojams.

Statybininkai jau įsisuko 600 metrų apimančiame Liepų gatvės ruože.

Platinama važiuojamoji kelio dalis ties sankryžomis, įrengiant papildomas eismo juostas.

Eismas bus ribojamas apie mėnesį – iki rugpjūčio 9 d. nuo 19 val. vakaro iki 3 val. nakties, kai transporto srautai yra mažiausi.

Jei nutiktų taip, kad apriboti tektų ir dienos metu, tai bus daroma ne piko valandomis.

Statybos darbai vyksta dviem etapais. Juos vykdo bendrovė "Binkauskas ir Stašinskas", subrangovas – "Eurovia Lietuva".

Kelininkai ne tik platina važiuojamąją dalį, numatomas ir Liepų gatvės frezavimas bei požeminių tinklų iškėlimas.

"Darbai planuojami keliais etapais. Jeigu maksimaliai ribojame eismą, uždarome vieną eismo juostų, tada darbai bus vykdomi tik nakties metu. Šiąnakt prasidėjo ir pirmieji darbai, susiję su komunikacijų iškėlimu. Dirbome tik naktį, ir buvo uždaryta viena eismo juosta. Jau ardome ir pėsčiųjų takus, tačiau eismas dieną nėra ribojamas. Galbūt dabar prastesnė situacija pėstiesiems, nes ties mūsų pastatu šie negali praeiti. Mes juos nukreipiame į kitą kelio pusę", – aiškino bendrovės "Binkauskas ir Stašinskas" statybos darbų vadovas Viktoras Vasiliauskis.

Trečiadienį ryte eismas Liepų gatve vyko įprastai.

Kol kas, bendrovės atstovo žodžiais, didesnių eismo pokyčių šioje arterijoje vairuotojai nesulauks.

Tiesa, kol vyks statybos ir kelio tiesimo darbai, šioje zonoje bus ribojamas greitis iki 30 km/val.

"Vien dėl saugumo, kad miesto gyventojai netrankytų padangų ar nebūtų partrenkti darbininkai", – teigė V. Vasiliauskis.

Pagrindinius darbus bendrovė žada baigti rugpjūčio pradžioje, o asfalto danga turėtų būti uždėta rugsėjį.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Dorothy Quick

Šiuo metu „Google“ kas menesi moka nuo 17 000 iki 22 000 JAV doleriu, kad galetu dirbti internete iš namu. Aš prisijungiau prie šios veiklos prieš 2 menesius ir uždirbau 20544 $ per pirmaji šios veiklos menesi. Galiu pasakyti, kad mano gyvenimas visiškai pagerejo! Patikrinkite, ka aš darau.apsilankykite >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.WorkLinks3.Com

Mokesčių mokėtojas

Klaipėdą tie muzikantai ir visokie prisiplakėliai žurnaliūgos,namų valdytijai ir juos prijaučiantys ,įvairūs pensininkai besikaršinantys toje savivaldybėje,nemokantys susirasti bet kokios informacijos ir vaikantys žmones su visokiomis pažymomis, nes turi ponai parodyti ,kas čia viršininkas,Todėl ,dėl baisios arogancijos ir dar baisesnės nekompetencijos,mūsų visų mylmas miestas yra paverstas dideliu kaimu.Nėra jokio matymo kaip tvarkyti miestą , nera jokio supratimo,kur link vesti tą miestą ,dirbama tik savo interesų grupėms ir pagal savų interesantų planus ir užmojus.Prie šių nemokšų ,senų pirdilų yra prisiplakę įvairūs interasantai, kuriems jie ir tarnauja ,apie miestą jie negalvoja ir kam sukti galvas, kad ir taip gerai,viską gali tvarkytis kaip nori ,jokios atsakomybės neneša.Visas miestas išraustas,gatvės išknistos,nes prieš rinkimus reikėjo parodyti kaip šauniai vyksta darbai.Baigėsi rinkimai ir visi darbai sustojo, liko viskas išrausta ir apleista.Miestas,

Tvarkytojams

Užsienyje tik taip ir vykdomi kelių remonto darbai,kad kuo mažiau trukdytų vairuotojams. Na pas mus, tai išvis stebuklų šalis. Nuvažiavome su vaikais į Smiltynės pležą, nespėjome įsikurti ,kai nei iš šio nei iš to ,10, 30 val., atlėkė visu greičiu didžiulis traktorius ir darbininkai ėmė rinkti šiukšles-tai kyla klausimas.Ar negalima tokių darbų atlikti iki žmonės dar ne pleže, apie 6 val.Ar vyrams labai įdomus moterų pležas. Juk tokioje vietoje žmonės atsipalaidavę ir gali lengvai papulti po traktoriaus ratais.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS