Kelionei į Vilnių liko tik Klaipėdos autobusai | kl.lt

KELIONEI Į VILNIŲ LIKO TIK KLAIPĖDOS AUTOBUSAI

  • 6

Išskyrus „Klaipėdos autobusų parką“ kiti Lietuvos vežėjai dėl karantino nutraukė keleivių pervežimus tarpmiestiniais maršrutais. Tad per autobusų stotį keliaujantys iš Vilniaus ar Kauno į pajūrį bei atgal gali naudotis tik vieno vežėjo – bendrovės „Klaipėdos autobusų parkas“ paslaugomis.

„Mes taip pat sumažinome reisų skaičių, tačiau kol kas rytais 5.40 ir 8.00 išvažiuojame į Vilnių, o 9.40 ir 11.50 į Kauną. Popiet šie autobusai parveža keleivius į Klaipėdą“, – pasakojo Vaidas Ramanauskas, bendrovės „Klaipėdos autobusų parkas“ generalinis direktorius.

Dėl koronaviruso plitimo grėsmės Klaipėdos autobusų stotyje dirba ne visos tarnybos. Keleivių laukimo salė atidaryta nuo 7 iki 19 valandos, budi apsauga, valytojos reguliariai atlieka patalpų dezinfekciją, bet neveikia siuntų tarnyba ir kasos. Bilietus kelionei reikia įsigyti internetu https://www.autobusubilietai.lt/ arba autobuse iš vairuotojo.

Kelionėje taip pat laikomasi karantino taisyklių: keleiviai sodinami į kas antrą sėdynę, siekiant tarp jų išlaikyti 2 metrų atstumą. Po kiekvienos kelionės autobusas yra dezinfekuojamas.

„Keleivių šiuo metu tirai nedaug, bet gyvenimas visiškai nesustojo, ir, kol jausime bent minimalų poreikį, vešime, dirbsime. Esame socialiai atsakinga, o ne tik pelno siekianti bendrovė“, – sakė V. Ramanauskas.

Be tarpmiestinių maršrutų į Vilnių ir Kauną šiuo metu „Klaipėdos autobusų parkas“ dar veža keleivius į priemiesčius bei vykdo vietinius pervežimus Klaipėdos mieste.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

JOOOO

Kokio velnio valkiotis ir platint uzkrata,kuo busim samoningesni sedesim nanuose tuo greiciau viskas baiksis.

Skaitytoja

Iš viso ko reikia vžinėtis, juk Lietuvoje karantinas

as

o kautra ir toks tinginiauja, gaudami nemenkus pinigus už prastovas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS