Klaipėda yra pilietiškų ir neabejingų žmonių miestas | kl.lt

KLAIPĖDA YRA PILIETIŠKŲ IR NEABEJINGŲ ŽMONIŲ MIESTAS

  • 12

Šiandien visus klaipėdiečius sukrėtė dėl sprogimo kilęs  gaisras „Klaipėdos medienos“ įmonėje. Klaipėdos senamiestyje esančio restorano „Gaisrinė“ savininkas neliko abejingas, paruošė sunkiai visą dieną dirbantiems ugniagesiams karšto maisto ir gėrimų.

„Kaip sako liaudies išmintis, draugą nelaimėje pažinsi. Tad mūsų visas „Gaisrinės“ kolektyvas su dideliu nuoširdumu ir dėkingumu paruošė karštą maistą sunkiai dirbantiems žmonėms.

Rytoj Šv. Florijono, ugniagesių globėjo, dieną, kviečiame visus ugniagesius į „Gaisrinę“, visiems patiekalams suteiksime 33 proc. nuolaidą. Taip norime išreikšti jums dėkingumą už jūsų sunkų ir atsakingą darbą gelbstint žmones“, - kalbėjo verslininkas Jevgenijus Sokolovas.

GALERIJA

  • Klaipėda yra pilietiškų ir neabejingų žmonių miestas
  • Klaipėda yra pilietiškų ir neabejingų žmonių miestas
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

...

Pigus piaras nelaimės fone. Žinosiu, kur neiti.

Dugnas

kaip yra rusiška nuvešti maisto net neišalkusiems gaisrininkamtik prasidėjus įvykiui, būtinai su morozo apranga parodyti nykštį, būtinai kadre matyti morozų bmw su logo ir dar bl užsakyti dienraštyje pačiam sau straipsnį koks aš maladiec DUGNAS Tik kaime galinutikti tokie liūdesiai. Kiek kaimiečių patenkintų už tokį, morozų stiliaus gerą darbą. Gėda už tokį nemandagų poelgį, kai iš kitų nelaimės daraisi sau reklamą

Pilietis..

Šaunuoliai "Gaisrinės" kolektyvas - o kritikuojantys jus tegul patyli geriau. Klausimas kritikams - kodėl patys tokios reklamos nepadarėte sau? Per brangu ar ką nors padaryti gero yra sunku?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS