Klaipėdiečiai pasigedo šviečiančių suoliukų | kl.lt

KLAIPĖDIEČIAI PASIGEDO ŠVIEČIANČIŲ SUOLIUKŲ

Miestiečiai dairosi, kur prapuolė skvere prieš miesto rotušę, prie "Žvejo" paminklo stovėję šviečiantys suoliukai. Klaipėdiečiai sunerimo, kodėl jie dingo.

Trijų – geltonos, žalios ir raudonos spalvos suoliukus skvere prieš rotušę įrengė ir miestui padovanojo įmonė "Gatvių apšvietimas".

Iš pradžių neįprasti statiniai buvo viena Šviesų festivalio atrakcijų. Po renginio apsispręsta gyventojams ir miesto svečiams jais leisti pasidžiaugti ilgesnį laiką.

Svarstytos kelios vietos, kur įkurdinti objektus. Apsispręsta skvere prie "Žvejo" paminklo. Atkreiptas dėmesys, kad Lietuvos trispalvės spalvomis iliuminuoti suoliukai derės prie tokiomis pat spalvomis apšviestos rotušės.

Šviečiančius akcentus greitai pamėgo ir miestiečiai, ir svečiai. Žmonės ne tik ateina jų pasižiūrėti, bet ir prisėda pailsėti, fotografuojasi.

Įmonės "Gatvių apšvietimas" gamybos direktorius Rolandas Paulauskas atskleidė, kad šviečiantys suoliukai iš skvero dingo laikinai.

"Išmontavome prieš Jūros šventę. Suoliukai trukdė įsikurti įmonėms, kurios prekiavo maistu. Planuojame juos sugrąžinti šiandien, jei nekils kokių nors trukdžių", – vakar tvirtino vadovas.

R.Paulauskas džiaugėsi, kad miestiečiams patiko šviečiantys suoliukai.

"Jei žmonės rūpinasi, kur dingo, vadinasi, sumanymas pasiteisino. Suoliukai ir puošia miestą, ir yra savotiška atrakcija", – komentavo vadovas.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Brigita

Gal į Olandiją į Raudonuosius žibintus išvežė?!... ; :D

mb

Įmonės "Gatvių apšvietimas" gamybos direktorius Rolandas Paulauskas atskleidė, kad šviečiantys suoliukai iš skvero dingo laikinai.-KOKIA GAMYBA VYKDO GATVIU APSVIETIMAS?,tada sekantis klausimas-IS KUR TEN GAMYBOS DIREKTORIUS?

Jo

Būtų smagiau jei naudotume savo, Mažosios Lietuvos vėliavą vietoje Vilniaus Lietuvos keletos veikėjų spekuliatyviai sukurptos ir primestos trispalvės.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS