Klaipėdiečiai pasipiktinę: gyventojus terorizavo mokyklos prožektoriai | kl.lt

KLAIPĖDIEČIAI PASIPIKTINĘ: GYVENTOJUS TERORIZAVO MOKYKLOS PROŽEKTORIAI

Per naktį mirksėjęs Vitės progimnazijos apšvietimas sutrikdė J.Janonio gatvės 26 namo gyventojų miegą – lempos plieskė jiems tiesiai į langus. Šviesų terorą patirti teko ir greta esančio 28 namo gyventojams. Mokyklos direktorė paaiškino, kad šviestuvai sugedo nuo šalčio.

„Tiesiog košmaras – vos sutemus prožektoriai įsijungė, pabuvo kažkiek ir vėl išsijungė. Tarsi koncentracijos stovykloje būčiau atsidūrusi“, – piktinosi J.Janonio gatvės gyventoja Dalia.

„Įsijungia, išsijungia. Įsijungia – vėl išsijungia. Ir taip kiaurą naktį“, – dienraščiui „Klaipėda“ pasakojo moteris.

Ji guodėsi, kad tokiais metodais kankinami žmonės – trūko tik kibiro su ritmingu vandens lašėjimu.

„Būčiau ėjusi miegoti ant sofos svetainėje, bet kur tu pabėgsi nuo tokių šviesų, kai visi langai ta pačia kryptimi“, – guodėsi gyventoja.

Moteris pasakojo, kad priešais mokyklą gyvena daug pensininkų. Jų languose kabo tik paprastos užuolaidos. Jos visiškai neapsaugo nuo stiprios šviesos.

„Pas mane sukabintos ritininės užuolaidos. Ir tai nepadėjo. Prabudau nuo mirksėjimo ir nebegalėjau užmigti“, – piktinosi ji.

Vitės progimnazijos direktorė Renata Venckienė patikino, kad gyventojams į langus lempos švietė tikrai ne specialiai.

Ji patvirtino sulaukusi gyventojų skundų internetu.

„Niekada nėra taip buvę, visada buvo tamsu. Mokyklos apšvietimas dabar tikrai gerai įrengtas. Bet išėjo taip, kaip išėjo, – matyt, kažkas sugedo“, – teigė direktorė.

R.Venckienė užtikrino, kad gyventojų besijunginėjančios šviesos nebekankins.

„Informavome apšvietimą įrengusią įmonę. Kadangi naktimis labai šalta, turbūt kažkokie davikliai sugedo“, – svarstė R.Venckienė.

Prie mokyklos statantys mašinas gyventojai spėliojo, kad galbūt mokykla įsirengė prožektorius, reaguojančius į praeivius.

Tačiau direktorė patikino, kad mokyklos apšvietimas – be judesių daviklio ir junginėtis be reikalo neturėtų.

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Iš šono

Galvoju kokuame pasaulyje gyvenam viskas blogai. Tai per mažai, tai per daug. Oi taip terorizavo visą naktį.. tokia net nežino, kas yra teroras. Net nesuvokia žodžių reikšmės. Kur mokykla, net nuotraukoje matosi. Gyvenk kaip žmogus su užuolaidom, nepatinka užsitrauk, kibirą blyn ant galvos užsimauk :) Žmonės net į keliones vežasi raištį ant akių, jei nori nesiblaškyti keliaudami. Kas tą žmonių susireikšminimą sustabdys???

Ne nu

iš tikrųjų kam tų lempų tiek? Ką, gal mokyklas apiplėšinėja nuolat? Kai tamsu:D).Aš įžiūriu tik neūkiškumą, pinigų netaupymą.Tas kad gyventojams į langus deda - čia nedidžiausia blogybė

durniu gauja ZMONIJA NER MASTYMO

Kodel gi ne ,jug is moketoju kisenes mokama galima deginti per naktys ,dienas,kazkas gerai sasisildys kisenes,o mums tik kels elektros kaina,aplinkui vieni geradariai is svetimos kisenes,
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS