Klaipėdiečiai – respublikinio konkurso „Veikliausia saugios kaimynystės grupė“ nugalėtojai | kl.lt

KLAIPĖDIEČIAI – RESPUBLIKINIO KONKURSO „VEIKLIAUSIA SAUGIOS KAIMYNYSTĖS GRUPĖ“ NUGALĖTOJAI

  • 2

Gruodžio 1 dieną Šiaulių rajone, Naisiuose, vyko konferencija saugios kaimynystės klausimams aptarti ir buvo paskelbti respublikinio konkurso „Veikliausia saugios kaimynystės grupė“ rezultatai. Konkurse dalyvavusios saugios kaimynystės grupės iš visos Lietuvos pristatė savo veiklą, įgyvendintus projektus, kas pasikeitė bendruomenėje įkūrus saugios kaimynystės grupę.

Policijos departamento specialistai, įvertinę pateiktas paraiškas, konkurso nugalėtoja paskelbė Klaipėdos Paupių bendruomenės grupę.

Pirmų trijų vietų laimėtojai apdovanoti piniginiais prizais, o šio konkurso finalas kitąmet tradiciškai turėtų vykti Klaipėdoje.

Klaipėdos apskrities policijos pareigūnai džiaugiasi Paupių bendruomenės pasiektu rezultatu ir skatina kurti naujas saugios kaimynystės grupes. „Saugios kaimynystės“ idėja paprasta – daugiabutyje, ar greta stovinčiuose namuose gyvenantys rūpestingi žmonės saugo ne tik savo, bet ir kaimynų ar bendrą turtą. Statistika rodo, kad Saugios kaimynystės programa padeda sumažinti ne tik vagysčių ar įsilaužimų, bet ir vandalizmo bei sukčiavimo atvejų, taip pat ir Kelių eismo taisyklių pažeidimų skaičių.

Konkursą „Veikliausia saugios kaimynystės grupė“ organizavo Lietuvos policijos departamentas ir Šiaulių miesto bei rajono policijos komisariatai.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

klp

o kaip su privaloma "tolerancija" ???

Sveikinimai

geriausiems Kaimynams!Džiugu kad šiais laikais tokių dar atsiranda..Tik sako kad pas jus Paupiuose viena įkyri visur lendanti ir visur besikišanti boba yra..Galėtumėt pasidalint patirtim kaip su ja susitvarkot?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS