Klaipėdoje apsilankė paskutinis kruizinis laivas | kl.lt

KLAIPĖDOJE APSILANKĖ PASKUTINIS KRUIZINIS LAIVAS

Net du šimtai vakar viešėjusio lainerio „Marina“ turistų vyko į ekskursijas po Klaipėdą ir aplinkinius miestus. Kita dalis keleivių nusprendė susipažinti su miestu savarankiškai.

Ketvirtadienį į uostamiestį atplaukė antrasis ir paskutinis šiais metais turistinis laivas „Marina“. Kruiziniu laivu iš viso atplaukė 1 162 žmonės, iš kurių 399 turistai ir 763 įgulos nariai.

Iš Jungtinių Amerikos Valstijų, Kanados, Vokietijos, Jungtinės Karalystės, Lenkijos ir kitų šalių atplaukusiems turistams buvo siūlomos įvairios ekskursijos. Klaipėdos turizmo informacijos centro vadovė Romena Savickienė tikino, kad ekskursijos vyko taip, kaip ir buvo suplanuota.

Keleiviai susiskirstė į skirtingas grupes, priklausomai nuo to, kurią vietą pasirinko aplankyti.

Dalis turistų išvažiavo į Palangą, Kuršių neriją ar Kretingą. Vieni išvyko į Platelių Šaltojo karo muziejų, kiti pasirinko ekskursiją po Klaipėdą.

„Atvyko apie 400 turistų. Per du šimtus išvažiavo į organizuotas ekskursijas. Kiti susipažįsta su miestu savarankiškai, negaliu pasakyti tiksliai, kiek iš viso, bet šiuo metu tikrai matome, kad mieste vaikštinėja“, – vakar teigė R.Savickienė.

Turistų gretose buvo ir kruizinės laivybos linijos „Oceania“ prezidentas, kuriam priklauso laivas „Marina“. Prezidentas buvo užsisakęs privačius turus, kurių metu susipažino su uostamiesčiu.

GALERIJA

  • Klaipėdoje apsilankė paskutinis kruizinis laivas
  • Klaipėdoje apsilankė paskutinis kruizinis laivas
  • Klaipėdoje apsilankė paskutinis kruizinis laivas
  • Klaipėdoje apsilankė paskutinis kruizinis laivas
Vytauto Liaudanskio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Nuomonė

Na jau antraštės gerumas"paskutinis":) Paskutinis iš dviejų per sezona:))))

klp

ir geras vaizdelis turistams -- skenduolis upeje.... jabat jabat kokia valdzia sedi merijoje....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS