Klaipėdoje eismą koreguos „Vilties bėgimas“ | kl.lt

KLAIPĖDOJE EISMĄ KOREGUOS „VILTIES BĖGIMAS“

  • 2

Gegužės 22 dieną, sekmadienį, viešojo transporto eismas vyks pagal „Vilties bėgimo“ sudaromas sąlygas.

Kaip praneša Klaipėdos miesto savivaldybė, nuo sekmadienio paryčių vyks bėgimo trasos techninio aprūpinimo darbai, tad laikinomis trasomis važiuosime jau nuo pat viešojo transporto darbo pradžios. Renginio pabaiga ir viešojo transporto grįžimas į įprastas trasas – nuo sekmadienio 18 valandos.

Kaip ir pernykščio „Vilties bėgimo“ metu, Senamiestis su Naujamiesčiu taps laisva nuo viešojo transporto sala, kurią autobusų eismas aptekės iš rytų ir vakarų. Šiaurės kryptimi tranzitas vyks per Mokyklos g. tiltą, pietų kryptimi – per Pilies tiltą. Taip važiuos 2A, 3,4,5,6,8,14, 41 (pastarasis – tik reisuose per Senamiestį) maršrutų autobusai bei maršrutiniai taksi M6 ir M8.

Kitaip važiuos 2 ir 17 maršrutų autobusai: nuo patvirtintos trasos į pietus jie Lietuvininkų aikštėje nusuks į Priestočio gatvę ir per Mokyklos g. tiltą grįš į įprastą trasą – ir atgal tokia pat trasa.

Klaipėdos miesto savivaldybės informacija.

Nesikeičia 9-ojo maršruto trasa, tačiau prašoma atkreipti dėmesį, jog autobusas važiuodamas šiaurės kryptimi nestos bėgimo trasoje esančiose stotelėse.

10-asis į Liepų gatvę važiuos Bangų gatve – Mokyklos gatvės tiltu; važiuodamas pietų kryptimi į trasą Taikos prospekte grįš Mokyklos – Sausio 15-osios gatvėmis. .

Į Autobusų stoties stotelę persikels 25 ir 26 maršrutų pradžia. Į įprastą trasą Liepų gatvėje šie  autobusai grįš Priestočio gatve.

28-asis pietų kryptimi į trasą Taikos prospekte grįš Mokyklos – Sausio 15-osios gatvėmis, šiaurės kryptimi važiuos patvirtintu maršrutu.

Atkreipiamas dėmesys, kad, taip išsikraipius trasoms, tvarkaraščiai nebebus tikslūs. Tikro laiko režimu autobusų eismą galėsite matyti čia.

Renginio metu miesto centrą pasiekti populiariausiais autobusų maršrutais galima važiuojant iš pietų – išlipant Turgaus arba Lietuvininkų aikštės stotelėje; važiuojant iš šiaurės – išlipant Senosios perkėlos arba Teatro stotelėje.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Visuomenės atstovas

Kodėl ir vėl šis renginys vyks miesto centre ir būtent tose pačiose gatvėse?!! Ką, ar visoj Klaipėdoj jau kitų gatvių nebeliko, kaip suprast?!... Centro gyventojai pastoviai verčiami būti įkaitais, savotiškai įkalinami, nes tuo metu negalima nei išvažiuot iš namų, nei įvažiuot, suprantama, jeigu tai užtrukų kokias2-3valandas, o čia trunka daugiau nei pusę dienos!!!!Miesto valdžia ir organizatoriai, prašom spręsti šį reikalą, kad ateity tai nesikartotų, nes žmonių kantrybė taip pat turi ribas, ne tam jus žmonės rinko, kad ignoruotumėt juos ir eitumėte parasčiausiu jums kelių, o jeigu nesugebate visa tai išspręsti, tai prašom atsistatydinti, tegul būna tiesioginis valdymas, tada gal bus apie ką pagalvoti!!! Dėl sovietinių paminklų likimo, kas ir taip aišku, tai jau prireikė gyventojų nuomonės, o kad leisti visokius renginius, suvaržant gyventojų judėjimo laisvę, tai kažkodėl niekas neklausia gyventojų nuomonės, kodėl taip yra - reikalaujam išsamiai pasiaiškinti!!!

kaip

Liepų gatvėje iš kiemo išvažiuoti? Per pabėgėlių trasą?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS