Klaipėdoje po renovacijos duris atvėrė naujas prekybos centras „Molas“ | kl.lt

KLAIPĖDOJE PO RENOVACIJOS DURIS ATVĖRĖ NAUJAS PREKYBOS CENTRAS „MOLAS“

  • 9

Klaipėdoje po renovacijos pasikeitusia išvaizda ir nauju pavadinimu „Molas“ duris atvėrė nuo 2004 metų Taikos pr. 139 veikęs prekybos centras. Investavus 2 mln. eurų naujai modernizuotose erdvėse atsidarė ne tik iki tol Klaipėdoje nebuvę prekės ženklai, bet ir restoranai. Pokyčių imtasi, stebint kintantį klaipėdiečių gyvenimą. Naujai modernizuotos erdvės atvertos neprilygstamo Vido Bareikio koncertu.

Arčiau klaipėdiečių

Pasikeitimą, pasak Klaipėdos prekybos centro „Molas“ valdytojos Viktorijos Praleikienės, paskatino noras iš esmės atnaujinti prieš 15 metų pastatytą prekybos centrą, žengti koja kojon su šiandiena. O tai reiškia ne tik modernius apšvietimo ar architektūrinius  sprendimus, bet ir dėmesį lankytojų savijautai, malonias patirtis prekybos centre. Pasikeitusio prekybos centro naujo etapo pradžią nuo šiol skelbia ir klaipėdiečiams artimesnis pavadinimas. 

„Pavadinimo kaita – lyg natūralus žingsnis suteikti prekybos centrui identitetą, išskiriant „Molą“ iš kitų prekybos centrų. O taip pat manome, kad Molo pavadinimas turi puikią sąsają su Klaipėda ir jūra. Sieksime, kad šis prekybos centras taptų dar artimesnis šiam miestui ir jo gyventojams“, – mintimis dalinosi V. Praleikienė.

1 km naujų LED šviestuvų 

Penktadienį prasidėjęs šventinis prekybos centro atidarymas pristatė ne tik naują šio centro pavadinimą, bet dar ryškesnį prekybos centro fasadą. Įdomu tai, kad prekybos centro fasado ir vidaus apšvietimui panaudota net 1 km naujų LED šviestuvų. O noras atsižvelgti į spartėjantį ir technologijomis tobulėjantį miestiečių gyvenimą, paskatino ieškoti ir inovatyvių sprendimų. 

Įdiegtas šiandien taip svarbus, energiją tausojantis apšvietimas, o teigiami pokyčiai padėjo pritraukti net 15 naujų parduotuvių ir restoranų. „Šiandienos pirkėjas – taupantis laiką, vertinantis kokybę šiuolaikiškas žmogus. Todėl svarbu, kad atvykęs į prekybos centrą, jis  patogiai paliktų automobilį, vienoje vietoje galėtų gauti kuo daugiau jam reikalingų paslaugų, tuo pat metu patirtų teigiamų emocijų – tai buvo atsinaujinimo  tikslas.

Išmanūs architektūriniai sprendimai padėjo efektyviau išnaudoti turimas erdves, kurios atvėrė naujus plotus. Atnaujintas vidaus interjeras ir mažoji architektūra padėjo vizualiai padidinti erdves, o naujas apšvietimas suteikia šviesos ir jaukumo pojūtį“, – naujoves apžvelgia prekybos centro valdytoja. 

Nauji prekės ženklai ir pasaulio virtuvės 

V. Praleikienė džiaugiasi, kad sėkminga modernizacija padėjo į Klaipėdą pritraukti iki tol nebuvusią ir garsią „Denimdream outlet“ išparduotuvę. Naujai duris atverė „Salamander“, „Rieker“, „Krinona“, „Persicco“, „Riposso“ parduotuvės. „Džiaugiamės nuo šiol  turėdami didžiausią Klaipėdoje „Vynotekos“ parduotuvę. „Molas“ lankytojai galės pasimėgauti ypač populiaraus restorano „Grill London“ patiekalais, azijietiškos virtuvės mėgėjai galės ragauti „Sushi Express“ patiekalų, be to miestiečiai galės patogiai pasinaudoti Lietuvos pašto paslaugomis. 

Mamos ras itališkų prekių vaikams, o atsinaujinusios „Gerduva“ ir „Imperija“ padės papuošti švenčių stalą.  Prekybos centro lankytojai užsukę pas mus ras net 51 proc. atsinaujinusių parduotuvių, greitu laiku, jau pavasarį prekybos centre įsikurs nauja kepyklėlė ir dar 4  naujos parduotuvės“ – naujienas apžvelgė Klaipėdos prekybos centro „Molas“ valdytoja V. Praleikienė. 

Iššūkiai padovanojo koncertą

Rekonstrukcijos laikotarpis buvo tikras iššūkis, kadangi atsinaujinimo darbai buvo derinami su prekybos centro veikla. Tačiau sėkminga darbų pabaiga pažymėta įsimintinu Vido Bareikio koncertu ir kelias dienas trukusiomis pramogomis. 

Klaipėdiečiams padovanoti įvairiaspalviai fejerverkai, net 5000 prizų, didžiulis šventinis tortas bei madų šou, kurį išskirtinai Klaipėdai paruošė modelių agentūros „Catwalk“ vadovė, Ernesta Elzbergaitė.

Apie „Molą“

20 tūkst. kv.m. ploto prekybos centrą, kuris duris lankytojams atvėrė 2004 m. bei kuriame veikia beveik 100 nuomininkų, tokių kaip Rimi, Sportdirect, Sportland, Takko fashion, CCC ir kiti, 2018 metų liepos mėn. įsigijo olandų privataus kapitalo fondo įmonių grupė „Westerwijk Group“, šiuo metu valdanti Vilniuje prekybos ir biurų kompleksą „Domus galerija“, prekybos centrą Kaune „Molas“, prekybos pastatus sostinės Ukmergės gatvėje ir kt.

GALERIJA

  • Klaipėdoje po renovacijos duris atvėrė naujas prekybos centras „Molas“
  • Klaipėdoje po renovacijos duris atvėrė naujas prekybos centras „Molas“
  • Klaipėdoje po renovacijos duris atvėrė naujas prekybos centras „Molas“
  • Klaipėdoje po renovacijos duris atvėrė naujas prekybos centras „Molas“
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

XXX

Zinoma afera kad atsikratyti skolu.

Paprastas

Net pavadinimas geografiskai neteisingas. Ko ten tada eiti???

Galite nesigirti,

Visų pirma be reikalo pakeitę pavadinimą,kaip vadinom BIG taip ir vadinsim,nes visiems iš karto aišku kur tai ir kas.O antra galite nesigirti nei tom naujom parduotuvėm ,nei tais ženklais,šiukšlynas,tokių prekių už veltui neimčiau dar kainas užsidėję kosmines.Tų parduotuvių pavadinimai kelia juoką,neina nei įsiminti,nei ištarti,kodėl ne lietuviški pavadinimai?Ta parduotuvė kur šalia TOPO centro,kaip ištarti tą pavadinimą?Ten prekės suvežtos matyt iš užsienio kokių labdaros parduotuvių,ar nukainuotų ir pragulėjusių kelis dešimtmečius,o kainos tai oho,vieną kartą užėjus,daugiau ten nesinori.Buvo gerų parduotuvių,bet jos dingo "Triumf",,,,
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS