Klaipėdoje siautėja paauglių gauja | kl.lt

KLAIPĖDOJE SIAUTĖJA PAAUGLIŲ GAUJA

Klaipėdoje netoli prekybos centro vidury dienos nufilmuotas ir į socialinius tinklus įkeltas įrašas, kaip paauglių gauja užpuolė kelis jaunesnius vaikinus, sukėlė tikrą audrą. Įraše klaipėdiečiai atpažino jaunuolius, kurie smurtauja jau ne pirmą kartą. Esą jų niekas negali sutramdyti.

Šeštadienio popietę į prekybos centrą ėjusi klaipėdietė pastebėjo, kaip keliolika paauglių puola du, pasak jos, jaunesnius vaikinus.

„Buvo baisu matyti, kas vyksta, o aplinkui niekas nereagavo, todėl pradėjau filmuoti, vėliau, kai pamačiau, kad visi keliauja į prekybos centrą, iškviečiau policiją“, – aiškino moteris.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriaus pareigūnų duomenimis, į įvykio vietą greitai atvyko trys policijos ekipažai, bet iš visos didelės paauglių grupės pareigūnams pabendrauti pavyko tik su dviem nepilnamečiais. Vėliau jie perduoti tėvams.

Iš visos didelės paauglių grupės pareigūnams pabendrauti pavyko tik su dviem nepilnamečiais.

Socialiniame tinkle „Facebook“ klaipėdietė paviešino įrašą, kuriame matyti kai kurių paauglių veidai, o komentatoriai tikino, kad ne vieną jų atpažino iš ankstesnių incidentų.

„Praėjusį savaitgalį vieną vaikinuką spardė prie pat prekybos centro durų, niekas iš praeivių nereagavo. Pasakiau porą žodžių, tuoj pat visi išsiskirstė“, – komentaruose rašė gyventoja.

Kita moteris pasakojo, kad jos pačios vaiką prekybos centre buvo užpuolę tie patys nepilnamečiai, vėliau juos teko matyti važiuojant viešuoju transportu, ten tie patys veikėjai vėl kabinėjosi prie jaunesnių už save.

Klaipėdiečiai komentaruose baiminasi: jei nebus imtasi rimtų veiksmų, ši netoli vieno prekybos centro jau kurį laiką siautėjanti nebaudžiamų paauglių gauja greitai taps bauginančiai pavojinga ne tik vaikams.

Rašyti komentarą
Komentarai (24)

Anonimas

Reike užvert 1,kiti bijos

Net ir po 50 metų norėtųsi savo skriaudikui iš paauglystės

Atkeršyti. Deja negaliu, nustipo padla jis nuo alkoholizmo.

Ei

šakaliene, nearti dirvonai , eik gaudyti pauglių virtusių banditais, bijai ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS