Klaipėdos futbolu domisi „Barcelona“ | kl.lt

KLAIPĖDOS FUTBOLU DOMISI „BARCELONA“

Uostamiestį aplankė katalonų futbolo klubo "Barcelona" aukšto rango atstovai. Padovanoję merui marškinėlius jie spręs, ar verta prisidėti prie būsimų futbolininkų ugdymo.

"Apžiūrėjo miesto infrastruktūrą, kuri būtų reikalinga, jeigu "Barsa" įkeltų koją į Klaipėdą. Stadioną, mūsų areną, baseiną ir, be abejo, naująją futbolo mokyklą, kuri jiems labai patiko", – paaiškino miesto vadovas Vytautas Grubliauskas.

Katalonų futbolo klubas "Barcelona" yra viena stipriausių komandų aukščiausioje Ispanijos futbolo lygoje "La Liga".

Kokia forma vyktų bendradarbiavimas, pasakyti dar anksti, tačiau meras tikisi, kad klubas galėtų prisidėti prie baigiamos įrengti futbolo mokyklos. Jis svarsto, kad tai galėtų tapti proveržiu visos Lietuvos futbolui.

"Kvietėme daug klubų iš Olandijos, Belgijos ir Prancūzijos. Ir "Barcelona" atsiliepė į kvietimą", – paaiškino V.Grubliauskas.

Susitikime dalyvavo ir Klaipėdos futbolo entuziastas, ilgametis legendinės uostamiesčio komandos "Atlantas" prezidentas Romualdas Jonaitis.

"Vaizdas nudžiugino. Buvo tikrai verta pamatyti, ką turi Klaipėda. Sužavėjo tai, ką spėjau pamatyti iki šiol. Klaipėda panaši į miestą, kuriame patiktų gyventi. Nes aš pats esu iš mažo miesto", – tikino vienas "Barcelonos" atstovų.

Meras pridūrė, kad Klaipėda tikrai atrodo nedidelė, lyginant su daugiau nei pusantro milijono gyventojų turinčia Katalonijos sostine Barselona.

"Turime galimybę, kad Klaipėda taptų Barselonos sporto baze. Gavau dovanų futbolo marškinėlius su Lionelio Messi parašu", – džiaugėsi meras.

V.Grubliausko "Facebook" nuotr.

Ant marškinėlių L.Messi pasirašė prieš pat klubo atstovų vizitą į Klaipėdą.

"Per visą Barseloną važiavo taksi, surado L.Messi treniruotėje. Nelabai tikėjo, kad pasirašys, bet kai pasakė, kur keliaus parašas, jis su džiaugsmu pasirašė. Messi – paprastas žmogus", – pasakojo V.Grubliauskas.

Barselonos atstovai šią savaitę pristatys savo įspūdžius komandos vadovybei, kuri spręs dėl tolimesnio bendradarbiavimo su Klaipėda.

GALERIJA

  • Klaipėdos futbolu domisi „Barcelona“
  • Klaipėdos futbolu domisi „Barcelona“
  • Klaipėdos futbolu domisi „Barcelona“
  • Klaipėdos futbolu domisi „Barcelona“
  • Klaipėdos futbolu domisi „Barcelona“
  • Klaipėdos futbolu domisi „Barcelona“
Vytauto Liaudanskio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (25)

Taigi

Puikūs norai ir siekiai, reikia tikėtis ispanai mumis patikės ir padės !

to rinkėjas

durnas ir nesigydai,ar vaistai nepadeda?

Rinkejas

Meras ir gejaus Raskeviciaus trusikus apsivilktu, kad tik jis butu reklamuojamas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS