Klaipėdos gimnazijos remontas pažėrė staigmenų: teks ieškoti papildomų lėšų | kl.lt

KLAIPĖDOS GIMNAZIJOS REMONTAS PAŽĖRĖ STAIGMENŲ: TEKS IEŠKOTI PAPILDOMŲ LĖŠŲ

Klaipėdos "Žaliakalnio" gimnazijos remontas tikslo link juda sunkiau, nei tikėtasi. Vis dėlto viliamasi, kad pagaliau pavyks pašalinti remontą stabdžiusias bėdas. Dėl išryškėjusių neplanuotų pastato remonto darbų miestui teks ieškoti papildomų lėšų.

Uostamiesčio valdžios atstovams dėl Klaipėdos "Žaliakalnio" gimnazijos remonto tenka sukti galvą. Vykdant pastato atnaujinimą paaiškėjo, kad prireiks atlikti nenumatytų darbų ir skirti daugiau lėšų, nei planuota iš anksto.

Neseniai gimnazijoje vykdomus darbus apžiūrėjo bei vertino ir uostamiesčio valdžios atstovai.

"Sprendžiami klausimai dėl papildomų darbų, kurie neįeina į projekto apimtis. Tai yra klausimai, kurių nepavyksta išspręsti daug mėnesių. Siekiama, kad jie pajudėtų ir nebūtų papildomų trukdžių, neužsitęstų mokyklos remontas", – apibendrino Klaipėdos vicemeras Arūnas Barbšys.

Pašnekovo teigimu, pradėjus pastato remonto darbus, paaiškėjo, kad kai kur reikia sutvarkyti sienų defektus, taip pat aptikta, kad virš kai kurių durų nėra reikalingų sąramų, pastebėti kiti neplanuoti statinio trūkumai.

Vis dėlto, anot uostamiesčio mero pavaduotojo, pagaliau pavyko išspręsti nuo spalio keltus klausimus dėl papildomų darbų vykdymo ir finansavimo.

"Rastas sprendimas, kas įeina ir bus atliekama kaip remonto darbai pagal projektą, o kurias vietas reikia sustiprinti papildomai", – aiškino A.Barbšys.

Lėšų papildomiems darbams savivaldybė turės rasti savo biudžete. Tačiau, anot vicemero, suma nebus didelė.

Neatsakyta liko į klausimą dėl gimnazijos virtuvės grindų dangos. Ar ją būtina pakeisti, ketinama nuspręsti vėliau.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

As

Kam remontuoti, yra naujesniu, geros bukles mokyklu, kurios stovi uzdarytos, gali persikelti. Dabar glaudziasi 25 mokykloje gali ir likti.

>

Vagiu klasika ..."nenumatyti darbai"?Kam ,tada, Proketai-tyrimai-specifikacijos-breziniai-samatos-"konkursai" ? P.S Duru sarama 11,Euru ...

Welk

Vargsa 3 vid. mokykla! Dar kelisdesimt metu ir juzdarys, nebebus kam mokytis!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS