Klaipėdos gyventoja mini 100 metų sukaktį | kl.lt

KLAIPĖDOS GYVENTOJA MINI 100 METŲ SUKAKTĮ

Uostamiestyje gyvenanti Elena Gudaitienė šiomis dienomis minėjo savo 100 metų jubiliejų. Moteris Klaipėdoje šiuo metu gyvena drauge su viena iš dviejų savo dukrų.

E. Gudaitienė yra gimusi 1920 m. birželio 17 d., tačiau vos prieš kelias dienas garbingo amžiaus moteriai sukako 100 metų.

Tiesa, šiuo metu uostamiestyje gyvenusi moteris čia įsikūrusi vos daugiau nei metus. Iki 2019 m. gegužės mėn. senolė gyveno Alytaus mieste, kur ir yra jos deklaruota gyvenamoji vieta.

Šiuo metu Klaipėdoje ilgaamžė moteris gyvena pas vieną savo dukrų Onutę Sukonienę.

Visą savo gyvenimą E. Gudaitienė praleido Alytaus rajone: buvo ištekėjusi ir su vyru Ksaveru užaugino dvi dukras Onutę ir Zitą.

Moteris daug metų dirbo ūkyje: augino gyvulius, ruošė mėsą ir jos produktus, bei tiekė į prekybą. Jai taip pat teko dirbti miestelio kavinėje, konditerijos ceche. E.Gudaitienė garsėjo kaip gera šeimininkė.

1982 m. moteris liko našlė ir daug metų gyveno viena, puikiai tvarkėsi savo ūkyje.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Regina

tačiau...sukako...

Ilona

Sveikatos sukaktuvininkei. O žurnalistei gėda. "Tačiau" sukako. Kitam sakinyje -"šiuo metu uostamiestyje GYVENUSI" - tai jau nebegyvena? Ar kai linksnius mokykloje mokė prie grožio eilėje stovėjote?

Eeeeeeee

Šimtametei linkėjimai sveikatos. Tačiau žurnalistei reiktų sugrįžti į mokyklą. "E. Gudaitienė yra gimusi 1920 m. birželio 17 d., tačiau vos prieš kelias dienas garbingo amžiaus moteriai sukako 100 metų." Žurnalyyyste, ar bent supranti žodžio "tačiau" prasmę? O kiek jau tu metų turėjo sukakti, jei gimusi 1920?? Ne nu..... Nu....... Nu visai.......... Nėr žodžių.....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS