Klaipėdos jaunimui: žinios ir pramogos | kl.lt

KLAIPĖDOS JAUNIMUI: ŽINIOS IR PRAMOGOS

Rugsėjo 19-20 dienomis, Jaunimo centre „Atviros erdvės“  (I.Simonaitytės g., 24) pirmą kartą vyks Klaipėdos jaunimo organizacijų asociacijos „Apskritasis stalas“ (KLAS) organizuojamas Jaunimo forumas.

Jaunimo forumas, tai dviejų dienų galimybė  per simuliaciją pažinti jaunimo politiką, susitikti su Klaipėdos jaunimo organizacijomis, susipažinti su jų veikla bei nariais. Dalyviai taip pat galės užmegzti bendradarbiavimą, pasidalinti gerąją patirtimi ne tik su Klaipėdos aktyviuoju jaunimu, bet ir su 10 žmonių delegacija iš Latvijos.

Registracija vyksta iki rugsėjo 13 d. el. paštu klas@klas.lt.

Jaunimo organizacijų turgus

Klaipėdos jaunimo organizacijų asociacijos „Apskritasis stalas“ (KLAS) spalio 10-ąją dieną neapleidžia tradicijų ir visus kviečia į jaunimui ypač aktualų renginį – Jaunimo mugę.

Šiais metais KLAS vadovai keičia renginio koncepciją ir kviečia mokinius bei studentus apsilankyti Senajame Klaipėdos turguje ir pašurmuliuoti, susipažinti, o galbūt ir prisijungti prie aktyviausių Klaipėdos jaunimo organizacijų.

Jaunimo mugės vakarą vyks „Jaunimo apdovanojimai“ kurių metu KLAS renginio dalyvius sukvies ne tik atsipalaiduoti, pasibūti drauge, pasiklausyti geros muzikos, bet ir padėti indėlį į jaunimo ateitį Klaipėdoje bei visoje Lietuvoje.

GALERIJA

  • Klaipėdos jaunimui: žinios ir pramogos
  • Klaipėdos jaunimui: žinios ir pramogos
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS