Klaipėdos miesto savivaldybė gavo išvadas: Biržos tiltui reikia remonto | kl.lt

KLAIPĖDOS MIESTO SAVIVALDYBĖ GAVO IŠVADAS: BIRŽOS TILTUI REIKIA REMONTO

  • 14

Klaipėdos miesto savivaldybė gavo bendrovės "INHUS Engineering" ekspertizės išvadas dėl Biržos tilto. Paaiškėjo, kad tiltą reikia remontuoti.

"Rekomendacijos dėl Biržos tilto yra pateiktos. Situacija nėra gera, bet ji nėra avarinė. Dabar savivaldybė skelbs pirkimą projektavimo paslaugoms, tada paaiškės, kiek kokių darbų reikia atlikti, kiek tai kainuos. Ieškosime pinigų tilto remontui", – sakė Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Andrius Dobranskis.

Ekspertizę atlikusios bendrovės apibendrinamosiose išvadose yra konstatuota, kad tilto perdangos konstrukcijos yra patenkinamos būklės.

"Įvertinus tai, kad tilto būklė per pastaruosius trejus metus pablogėjo, šiuo metu tiltu galima leisti važiuoti viešajam transportui, kurio masė yra iki 20 t", – rašoma ekspertizės išvadose.

Taip pat iki to laiko, kol bus paaukštintas dešinysis prietiltis ir bus suremontuota gelžbetoninė gembė, transporto greitį rekomenduojama apriboti iki 20 km/val.

Ateityje tiltu rekomenduojama naudotis tik pėstiesiems ir lengviesiems automobiliams.

Ar bus kokių veiksmų imtasi iki to laiko, kol įvyks konkursas tilto projektavimo paslaugoms pirkti, spręs Saugaus eismo komisija.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

deinis

Man atrodo ,kad tilto dantis drasko autobusų padangas ,ar nereikėtų prikalti kokį lentgaki ,jei neina suremontuoti

Tikrai

savivaldybė galėjo paleisti SAVO, o ne savininkų, nedidelį vienbėgį ir tylų elektrinį tramvajų..Būtų ne tik tiltams bet ir senamiesčiui sveikiau, o žmonėms patogiau. Bet kur tau. Miesto mafija vis kelianti pravažiavimo kainas ir plėšianti gyventojus nuo vaiko iki senelio, greičiau pasikars nei atsisakys bent trupučio pelno

Nu pypiec

dabar tiltas bus uždarytas 10 metų:D)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS