Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos posėdyje – daug svarbių miestiečiams klausimų | kl.lt

KLAIPĖDOS MIESTO SAVIVALDYBĖS TARYBOS POSĖDYJE – DAUG SVARBIŲ MIESTIEČIAMS KLAUSIMŲ

  • 2

Rugsėjo 15–16 d. nuo 9 val. Savivaldybės posėdžių salėje vyks Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 44-asis posėdis.

Numatoma posėdžio darbotvarkė:

1. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės 2021 metų konsoliduotųjų biudžeto vykdymo ataskaitų ir finansinių ataskaitų rinkinių patvirtinimo. Pranešėja K.Petraitienė.

2. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2022 m. vasario 17 d. sprendimo Nr. T2-32 „Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės 2022 metų biudžeto patvirtinimo“ pakeitimo. Pranešėja K.Petraitienė.

3. Dėl atleidimo nuo nekilnojamojo turto mokesčio mokėjimo. Pranešėja K.Petraitienė.

4. Dėl pritarimo Klaipėdos miesto savivaldybės 2021–2030 metų strateginio plėtros plano įgyvendinimo 2021 metais ataskaitai. Pranešėja S.Kačerauskaitė.

5. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2003 m. liepos 24 d. sprendimo Nr. 1-243 „Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės strateginio planavimo tvarkos patvirtinimo“ pakeitimo. Pranešėja S.Kačerauskaitė.

6. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2016 m. birželio 23 d. sprendimo Nr. T2-184 „Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos veiklos reglamento patvirtinimo“ pakeitimo. Pranešėja J.Simonavičiūtė.

7. Dėl valstybinės žemės sklypo Priešpilio g. 2, Klaipėdoje, dalies perdavimo neatlygintinai naudotis. Pranešėja R.Gružienė.

8. Dėl architektūrinių konkursų organizavimo. Pranešėjas M.Mockus.

9. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2022 m. vasario 17 d. sprendimo Nr. T2-21 „Dėl priešmokyklinio ugdymo grupių skaičiaus ir priešmokyklinio ugdymo organizavimo modelių savivaldybės švietimo įstaigose 2022–2023 mokslo metams nustatymo“ pakeitimo. Pranešėja V.Bubliauskienė.

10. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2022 m. vasario 17 d. sprendimo Nr. T2-24 „Dėl klasių ir mokinių skaičiaus Klaipėdos miesto savivaldybės bendrojo ugdymo mokyklose 2022–2023 mokslo metams nustatymo“ pakeitimo. Pranešėja V.Bubliauskienė.

11. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2017 m. liepos 27 d. sprendimo Nr. T2-194 „Dėl atlyginimo už teikiamą pailgintos dienos grupės paslaugą savivaldybės bendrojo ugdymo mokyklose dydžio nustatymo“ pakeitimo. Pranešėja V.Bubliauskienė.

12. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2022 m. kovo 10 d. sprendimo Nr. T2-42 „Dėl užsieniečių, pasitraukusių iš Ukrainos dėl Rusijos Federacijos karinių veiksmų Ukrainoje, vaikų priėmimo į Klaipėdos miesto savivaldybės švietimo įstaigas“ pakeitimo. Pranešėja V.Bubliauskienė.

13. Dėl Lietuvos Respublikos 2022 metų valstybės biudžeto lėšų, skirtų Klaipėdos miesto savivaldybės bendrojo ugdymo mokyklų tinklo stiprinimo iniciatyvoms skatinti, paskirstymo tvarkos aprašo patvirtinimo. Pranešėja J.Ceplienė.

14. Dėl biudžetinės įstaigos Klaipėdos miesto sporto bazių valdymo centro teikiamų atlygintinų sporto aikštynų priežiūros paslaugų kainų nustatymo. Pranešėja R.Rumšienė.

15. Dėl Lošimų organizavimo vietos poveikio viešajai tvarkai, švietimui, kultūrai, visuomenės sveikatai, gyvenamajai aplinkai ir kriminogeninei situacijai konkrečių vertinimo kriterijų ir prašymų nagrinėjimo tvarkos aprašo patvirtinimo. Pranešėja J.Uptienė.

16. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2020 m. rugsėjo 24 d. sprendimo Nr. T2-226 „Dėl Dalyvavimo tarptautiniuose ir nacionaliniuose jaunimo renginiuose rėmimo tvarkos aprašo patvirtinimo“ pakeitimo. Pranešėja A.Valadkienė.

17. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2020 m. sausio 30 d. sprendimo Nr. T2-24 „Dėl Jaunimo iniciatyvų ir programų projektų dalinio finansavimo Klaipėdos miesto savivaldybės biudžeto lėšomis tvarkos aprašo patvirtinimo“ pakeitimo. Pranešėja A.Valadkienė.

18. Dėl vidutinės kuro įsigijimo kainos patvirtinimo. Pranešėja A.Liesytė.

19. Dėl savivaldybės būsto nuomos sąlygų pakeitimo. Pranešėja L.Murauskienė.

20. Dėl turto perėmimo Klaipėdos miesto savivaldybės nuosavybėn. Pranešėjas E.Simokaitis.

21. Dėl sutikimo perimti valstybės turtą ir jo perdavimo valdyti, naudoti ir disponuoti patikėjimo teise. Pranešėjas E.Simokaitis.

22. Dėl sutikimo priimti dovanojamą viešosios įstaigos „Neptūno“ krepšinio klubo dalininkų kapitalo dalį savivaldybės nuosavybėn. Pranešėjas E.Simokaitis.

Dėl sutikimo priimti dovanojamą viešosios įstaigos „Neptūno“ krepšinio klubo dalininkų kapitalo dalį savivaldybės nuosavybėn. Pranešėjas E.Simokaitis.

23. Dėl sutikimo perduoti savivaldybės turtą valstybės nuosavybėn. Pranešėjas E.Simokaitis.

24. Dėl savivaldybės būsto ir pagalbinio ūkio paskirties ūkinio pastato dalies pardavimo. Pranešėjas E.Simokaitis.

25. Dėl turto perdavimo pagal turto patikėjimo sutartį. Pranešėjas E.Simokaitis.

26. Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos 2020 m. balandžio 9 d. sprendimo Nr. T2-54 „Dėl Klaipėdos miesto savivaldybės materialiojo turto nuomos tvarkos aprašo patvirtinimo“ pakeitimo. Pranešėjas E.Simokaitis.

27. Dėl turto perdavimo valdyti, naudoti ir disponuoti patikėjimo teise Klaipėdos miesto savivaldybės biudžetinėms įstaigoms. Pranešėjas E.Simokaitis.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Klpd.

nepatinka man šitos kadensijos taryba. Kažkaip labai ilgai prie smulkmenų kuičiasi, nesiima spręsti ypač sunkių miesto problemų, o geriausiu atveju ,,čiuožia paviršium". Na gal ne iš pikto bet matosi kad nemoka dirbt. Laisvai samdomų žmogų administracija iš Liepų 11 valdo , o ne išrinktų politikų taryba. Ko tikrai neturėtų būti.Taigi, tik geras valdymas yra sėkmėss garantas! Išmesti pinigai nereikalingiems projektams, neapgalvotiems dalykams, vykdomos partinės zadanijos..:D) Čia visų pirma ne Klaipėda, o Ukraina su visom gana brangiai kainuojančiom išraiškom..Nu žodžiu...Ieškokim žmonės aristokratų, kurie sutiktų eiti į sekančius savivaldos rinkimus. Užkniso dwarniagos, tvartai ir kaimiečiai(čia apie kaimą blogaja perkeltine prasme..) :D) Užteks leisti nekompetencijai, korupcijai ir tiems kurie apie gerą valdymą ,,neturi žalio supratimo"valdyt miestą

13 klausimas negerai suformuluotas

Reikia formuluoti: idiotų ir narkomanų izoliacijos vietų įrengimas ir specialiosios apsaugos jiems užtikrinimas apsaugant visuomenę nuo išsigimusių nepilnamečių siautėjimo.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS