Klaipėdos policininkų padėka gyventojui: užkirto kelią nelaimei | kl.lt

KLAIPĖDOS POLICININKŲ PADĖKA GYVENTOJUI: UŽKIRTO KELIĄ NELAIMEI

  • 7

Klaipėdos miesto Paupių bendruomenės valdybos narys Vitalijus, aktyviai besirūpinantis paupiškių gerove, neliko abejingas galinčiai įvykti nelaimei kelyje.

Rugsėjo 6 dieną po darbo užsukęs į parduotuvę Paupiuose, Jaunystės gatvėje, atkreipė dėmesį į vyrą, nuo kurio, pasak Vitalijaus, sklido net per veidą dengiančią kaukę aiškiai jaučiamas alkoholio kvapas. 

Išėjęs su pirkiniais pastebėjo, kad neblaivus vyras sėdo į automobilį ir mėgina važiuoti. Pajudėjusį automobilį Vitalijus sustabdė, iš vairuotojo atėmė raktelius ir iškvietė policijos pareigūnus. Atvykęs ekipažas automobilio vairuotojui nustatė 0,76 prom. girtumas.

Už pilietiškumą aktyviam miestiečiui Klaipėdos bendruomenės policijos pareigūnės įteikė atminimo dovanėlių. Pasak jų, jaustis saugiai gyvenamojoje aplinkoje norime visi, siekti to taip pat turėtume bendromis pastangomis.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

klp

Kažin, kaip kalbėtų visi, čia besireiškiantys, pijoko advokatai, jei toks budulis (bent minutei įjunkit fantaziją) nutrenktų jo žmoną, vyrą ar vaiką? Matyt, pavydas visiškai užgniaužė smegenis. Išmintingas žmogus padarė viską, kad užbėgtų už akių nelaimei, gavo už tai dėmesio ir padėką ir...... Sofos komentatoriai pasijuto neįvertinti. Dvasios ubagai.

Petras

Eilinis skundikas. Matomai jaučia nuo to seksualinį pasitenkinimą ir ta prasme ,-iškrypėlis.....

Cipmunkas

Pijokus visada iskusti reikia, gerai Vitalijus padare. Vezti pijoka namo, dar ko! Nieku gyvu. Ne uz ka. O as dar geriau darau, is pijoku chatas atimu, bizni suku.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS