Klaipėdos rajone užregistruoti trynukai | kl.lt

KLAIPĖDOS RAJONE UŽREGISTRUOTI TRYNUKAI

  • 3

Pirmadienį Klaipėdos rajono savivaldybės Civilinės metrikacijos skyriuje netrūko šypsenų – čia buvo registruojamas trynukų gimimas. 

Lapkričio 11 dieną Dovilų seniūnijoje Lyverių kaime gyvenantiems Vydmantui ir Kristinai Plaščauskams gimė trynukai. Tėveliai jiems išrinko gražius lietuviškus vardus: vyresnėlis – Vakaris, vidurinis – Ąžuolas, o jaunėlė – Liepa.

Išdidus tėtis džiaugėsi, kad vaikai gimė sveiki ir ganėtinai dideli: visi vaikučiai sveria apie 1,5–2 kilogramus. Mama taip pat jaučiasi puikiai.

Klaipėdos rajono savivaldybės vicemerė Violeta Riaukienė pasveikino naujai iškeptą tėtį, linkėdama vaikučiams augti stipriems ir sveikiems, o tėveliams išugdyti juos Lietuvos ir Klaipėdos krašto patriotais.

Civilinės metrikacijos skyriaus vyriausioji specialistė Raminta Jurgulienė džiaugėsi, kad šiais metais Plaščauskų trejetas – jau antrasis rajone.

2016 m. sausio 7 dieną pasaulį išvydo Herkus, Eva ir Matas Budvyčiai.  Taigi šie metai ypatingi, nes jau porą metų trynukų gimimas rajone nebuvo užfiksuotas.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

...

JĖGA.

Rasa

Šaunuoliai!

Is Memelio

Miela dziugi zinele....nuosirdziausi sveikinimai.....ir dargi mergyte uzsisake laimingi teveliai...aukite sveikuciai.....pries keleta metu prie juros teko matyti mamyte vaiksinejancia su trynukais, taip pat du vyrukai ir panele....suteike daug emociju trijule, o ir mamyte nuostabiai sviete....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS