Klaipėdos savivaldybės Kultūros skyriuje – naujas vedėjas | kl.lt

KLAIPĖDOS SAVIVALDYBĖS KULTŪROS SKYRIUJE – NAUJAS VEDĖJAS

  • 7

Klaipėdos savivaldybės Kultūros skyrius turi naują vadovą – Paulių Ignatavičių, kuris šias pareigas laimėjo konkurso būdu. Vakansija į šį postą atsirado, kai pasirodžiusi neblaivi darbo vietoje pareigas pernai spalį buvo priversta palikti anksčiau skyriui vadovavusi Eglė Deltuvaitė.

Savivaldybė skelbia, kad 39 metų P. Ignatavičius Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje yra įgijęs meno studijų srities, teatro ir kino krypties aukštąjį universitetinį išsilavinimą, magistro laipsnį.

2023 m. jam suteiktas menų daktaro laipsnis.

Režisierius, aktorius P. Ignatavičius yra dirbęs Lietuvos nacionaliniame dramos teatre, Valstybiniame Šiaulių dramos teatre, Oskaro Koršunovo Vilniaus miesto teatre.

Pagrindinės Kultūros skyriaus vedėjo veiklos kryptys – dalyvauti formuojant ir įgyvendinti savivaldybės ir valstybės kultūros politiką, vykdyti teisės aktų, reglamentuojančių kultūros plėtrą regionuose, priežiūrą savivaldybės teritorijoje, užtikrinti tinkamą savivaldybės kultūros įstaigų veiklą, jų paslaugų įvairovę ir sudaryti sąlygas privačių iniciatyvų kūrybinių procesų plėtrai.

Darbą pradedantis naujasis Kultūros skyriaus vedėjas teigė, kad visų pirma sieks dialogo su visais miesto kultūros lauko dalyviais, kad būtų užtikrintas ne tik sklandus kultūros įstaigų darbas, kultūrinė ir meninė kokybė, bet ir būtų auginama bei puoselėjama Klaipėdos kultūra nacionaliniu ir tarptautiniu mastu bei skatinamos naujos meninės idėjos ir inovatyvūs jų įgyvendinimo modeliai, kurie galėtų kurti harmoningą, gyvą augančio miesto veidą ir kurtų pridėtinę vertę kiekvienam miestiečiui.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Norisi aiškumo

Džiugu, kad miestas jau turi kultūros skyriaus vadovą.Tačiau, labai norėčiai sužinoti kas, kokia instutucija, už kokį darbą (kokia disertacija?) suteikė "menų daktaro" laipsnį. Niekada neteko girdėti apie tokio pavadinimo daktaro laipsnio egzistavimą.

Sėkmės

Išsilavinimas puikus, entuziazmo ir skaudrios veiklos tikimės.

žemaitaičio klerkui

Degradai nes ne uosto kokaino?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS