Klaipėdos universitetinėje ligoninėje laikinai uždaromas skubios pagalbos skyrius | kl.lt

KLAIPĖDOS UNIVERSITETINĖJE LIGONINĖJE LAIKINAI UŽDAROMAS SKUBIOS PAGALBOS SKYRIUS

Patikrinimų sulaukusios Klaipėdos universitetinės ligoninės centriniame korpuse nuo šeštadienio laikinai uždaromas skubios ir neatidėliotinos pagalbos skyrius.

„Tiek akušerija, tiek onkologija toliau tęsia savo darbą, tačiau kalbant apie ekstrines operacijas, jų perkėlimas išskaidytas į kitas ligonines, kad būtų išvengta toliau bet kokių (koronaviruso – BNS) plėtros dalykų“, – BNS sakė Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas.

Klaipėdos universitetinės ligoninės vadovas Vinsas Janušonis BNS šeštadienio rytą sakė kol kas negalintis komentuoti šio sprendimo, nes ligoninėje lankosi vyriausybinė komisija.

Po medikų ir pacientų skundų Klaipėdos universitetinėje ligoninėje atliekami patikrinimai dėl galimų karantino reikalavimų nesilaikymo.

Ligoninėje gydomi koronavirusu sergantys žmonės.

V. Grubliauskas feisbuke paskelbė ligoninės vadovo įsakymą, kuriuo stabdoma Klaipėdos universitetinės ligoninės skubios pagalbos skyriaus veikla. Pagrindinio korpuso stacionaro skyriuose gulintys pacientai bus gydomi iki jų išrašymo.

Skubios medicinos pagalbos teikimą nuo šeštadienio 8 val. ryto turi užtikrinti Respublikinė Klaipėdos ligoninė.

Lietuvoje iki šeštadienio ryto patvirtintas 771 koronaviruso atvejis. Šeštadienio 7 val. duomenimis, per praėjusią dieną buvo nustatyti nauji 75 atvejai. Iš viso per penktadienį ištirti 2944 ėminiai dėl koronaviruso, nuo epidemijos pradžios – 21 tūkst. 376 ėminiai.

Šalyje mirė devyni koronavirusu sirgę asmenys, pasveiko septyni.

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

skaitytoja

tai kas bus tokioje didelėje ligoninėje ar visą skirs viruso ligoniams tai būtų protingai juk ten daug aparatūros visko ko reikia ligoniams ligoninė turi veikti o vadovą nušalinti

Laikas užleisti vietas

Ligoninei vadovauti reikia jauniems ambicingiems daktarams , o ne vos besruvenančiui upeliui

Nustebusiai

Kaukiu neduoda, laiva duos :D
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS