Klaipėdos valstybinės kolegijos pastatas nušvito trispalvės spalvomis | kl.lt

KLAIPĖDOS VALSTYBINĖS KOLEGIJOS PASTATAS NUŠVITO TRISPALVĖS SPALVOMIS

  • 3

Klaipėdos valstybinė kolegija prisijungė prie Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo trisdešimtmečio šventės. Kovo 11 išvakarėse kolegijos pastatas švietė geltonai, žaliai ir raudonai. Tai – dovana kolegijos bendruomenei ir visai Klaipėdai.

„Laisvė yra pamatas pilnaverčiam gyvenimui. Ji atvėrė mums begalę naujų galimybių. Linkiu neužmiršti, kad Nepriklausomybė nėra duotybė, dėl jos teko ir vis dar tenka sunkiai kovoti“, – kalbėjo Klaipėdos valstybinės kolegijos direktorė Gražina Markvaldienė.

Klaipėdos valstybinės kolegijos Verslo fakulteto fasadas (Jaunystės g. 1) Lietuvos vėliavos spalvomis nusidažė pirmą kartą.

Šimtametę patirtį sukaupusi Klaipėdos valstybinė kolegija yra trečia pagal dydį Lietuvoje. Šiuo metu kolegijoje studijuoja 2 tūkst. 300 studentų iš visos Lietuvos. Kasmet auga ir studijas kolegijoje besirenkančių užsieniečių skaičius.

Kolegiją sudaro trys fakultetai – Verslo, Sveikatos mokslų ir Technologijų, kuriuose įgyvendinamos 25 studijų programos. Kolegijoje savo žiniomis dalijasi beveik pustrečio šimto dėstytojų, turinčių didelę praktinio darbo patirtį.

Pagal praėjusių metų studentų priėmimo duomenis, Klaipėdos valstybinė kolegija yra lyderė tarp uostamiesčio Aukštųjų mokyklų, priėmusi daugiausiai studentų į bakalauro studijas.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

ir

iš kur ta šimtametė patirtis??? ten juk laukai buvo, tarybinė Klaipėda

KLP

is nuotraukos panasi i zemke, tai ten dirba buvusiu mokytoju vaikai ir giminaiciai, kurie toje pacioje kolegijoje be mokslu diplomus gavo, pamenu vien musu kurse buvo 4 zmones, kurie dalyvavo tik diploma pasiimant, o paskui juos maciau dirbant administracijoje.

Viskas butu gerai su ta kolegija ,jei ne tie durni vadovai

SUSIJUSIOS NAUJIENOS