Klaipėdos verslas telkiasi kovai su virusu | kl.lt

KLAIPĖDOS VERSLAS TELKIASI KOVAI SU VIRUSU

  • 5

Klaipėdiečiai toliau telkiasi kovai su koronavirusu. Medikams trūkstant apsaugos priemonių, Klaipėdos uoste veikianti jūrų krovinių kompanija „Bega“, atsiliepdama ir į uostamiesčio mero kvietimą, operatyviai nupirko ir perdavė dviem miesto ligoninėms vienkartinių chalatų, kepurėlių.

Iš viso Klaipėdos universitetinei ligoninei bei Klaipėdos vaikų ligoninei uostininkai perdavė 3 tūkstančius chalatų ir 4 tūkstančius kepurėlių.

„Suprantame, kad tai tik dalis tų priemonių, kurių trūksta, tačiau ir patys patyrėme, kad jų tiekimas šiuo metu yra komplikuotas. Todėl, reaguodami į susiklosčiusią situaciją, nusprendėme remti ne tiesiog pinigais, bet paieškoti, kur būtų galima nupirkti reikiamų priemonių ir jas perduoti tiesiogiai medikams. Šiuo metu iš partnerių laukiame dezinfekcinio skysčio siuntos, kurį naudojame ir mūsų įmonės žmonių reikmėms, bet užsakome jo daugiau, kad galėtume pasidalinti ir su ligoninėmis“, – sakė kompanijos „Bega“ vadovai.

GALERIJA

  • Klaipėdos verslas telkiasi kovai su virusu
  • Klaipėdos verslas telkiasi kovai su virusu
  • Klaipėdos verslas telkiasi kovai su virusu
„Bega“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

dekui

Laimonai - aciu.

Šaunuoliai

ačių Jums.

o man pofik

Turiu pora telefonu numeriu kuriais išsiunčiu daržoviu ir kiaušiniu-mesos užsakymus kaimietukams. Užsipirkau miltu kruopu cukraus/pyragus pati kepu/ tai man pirkt reikia tik duona ir pieno pr. Atveža Barbora.Galiu nors puse metu sėdėt ir niekur neit.va kokia aš kruta senuciukė.O jūs varkit
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS