Koronavirusas atėmė Laivų paradą? | kl.lt

KORONAVIRUSAS ATĖMĖ LAIVŲ PARADĄ?

  • 13

Vis labiau Klaipėdoje dantis šiepiantis koronavirusas jaukia ir mieste planuotų renginių tvarkaraštį. Numatoma riboti visus artimiausiais mėnesiais uostamiestyje planuotus masinius renginius tiek uždarose, tiek atvirose erdvėse. Tai reiškia, kad uostamiestis šiemet gali likti be Laivų parado.

Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas pranešė, kad artimiausiais mėnesiais mieste išliks visų masinių renginių ribojimas.

"Šiandien galime drąsiai sakyti, kad praktiškai bent jau balandis ir gegužė tikrai bus tie mėnesiai, kuriais jokie masiniai renginiai lauke ar viduje neturėtų vykti", – apibendrino V.Grubliauskas.

Į šį sąstingio mieste laikotarpį pateks neretai mažąja Jūros švente tituluojamas Klaipėdos laivų paradas. Šiemet jis planuotas gegužės viduryje.

Kurie renginiai bus atšaukti, o kurie – perkelti, tiksliau paaiškės balandį.

Miesto vadovas neslėpė, kad nemažai nerimo kyla dėl planuotų ir nemažai pastangų į Klaipėdą pritraukti pareikalavusių tarptautinių sporto renginių.

Neslepiama, kad klausimų kyla ir dėl "Europiados", kuri šiemet Klaipėdoje buvo numatyta rugpjūčio pradžioje.

"Rengėjai, esantys tarptautinėse organizacijose, apie atšaukimus nekalba, tačiau turime laikyti ranką ant pulso, būti pasiruošę visokiems scenarijams, o ypač – blogiausiems", – neslėpė V.Grubliauskas.

Kalbant apie sprendimą pratęsti renginių ribojimą, iš pradžių akcentuota, kad turimas omeny planų atšaukimas ar perkėlimas iki pat liepos, tačiau šis terminas nėra galutinis.

Kol kas koncentruojamasi, kaip minėta, į balandį ir gegužę numatytus renginius.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

O todel

Kad yra žodžiai reguliavimas, finansavimas ir monopolis.

O kodėl

neleidžia žmonėms patiems daryti šventes? Na pavyzdžiui susirinkti į parka. Arba kokia mokyklos aikšte. Padainuot. Pašokt. Pasižiūrėt koki saviveiklini darželinukų ar moksleiviu koncertėli.Turiu galvoje kai nebuvo(us)viruso. Kodėl tep sugriežtinta tvarka ir švenčiu, susiėjimu organizavimas priklauso tik Klaipėdos šventėm? Kitiem negalima

Kai ateina

Bėda, tai reikia pasiruošti ir išmintingai elgtis: Jau anksčiau miesto Paveldas, Istorija nyko, Gamta buvo naikinama, Kultūros srities likę tik griaučiai ir estetinis kanibalizmas. Antisocialai užėmė visus svarbesnius postus, gyvenimo kokybė visai nususo...Dabar dar atėjo Virusas.Protaujantys žmonės vėlesniems laikams nukeltų ne tik visokius laivų paradus, Džiazo festivalius, Jūros šventes ir pan., bet ir atsisakytų bet kokių nebūtinų miestui išlaidų. Taigi po šiandieninio karantino, bus toks ekonomikos nuosmukis kad galimai nieks net neturės pinigų maistui pirkti. Vėl 'vadai' negalvoja.. O per TV, kaip vakar mačiau, organizuojamos pinigų rinkliavų šou! Kad kuo daugiau iš eilinių pinigų išvilioti? Neva gydytojams..Viliokit iš turtuolių. Ir rodykit kas aukoja. O ne iš tų, kurie nespėjo susigaudyti kas bus po pusmečio
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS